Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТРЕНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202036221
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 24, 2012 09:21
Наименование
ТРЕНТ
Транслитерация
TRENT LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. „Граф Игнатиев”, 32, бл. -, вх. -, ет. - Виж на картата
Предмет на дейност
Проучване и търсене на подземни богатства, в това число, но не само: строителни материали, полезни изкопаеми и др., извършване на геоложки дейности, добиване и производство на строителни мат... Проучване и търсене на подземни богатства, в това число, но не само: строителни материали, полезни изкопаеми и др., извършване на геоложки дейности, добиване и производство на строителни материали, търговия и реализация на строителни материали и други стоки и услуги в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Ако законодателството изисква наличието на концесия, лицензия или разрешително за извършването на някоя дейност, съответната дейност може да бъде осъществявана единствено след получаването от Дружеството на съответната концесия, лицензия или разрешително. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Славянка Костадинова Стоянова (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
„Базалт Груп” ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТРЕНТ ЕООД на латиница "TRENT LTD" с ЕИК/ПИК 202036221 е основана на 24 Април 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-04-24
Регистрация на фирмата

2018-02-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. МИТРОПОЛИТ МЕТОДИ КУСЕВ, 37, ет. 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. „Граф Игнатиев”, 32, бл. -, вх. -, ет. -
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Обработка на земеделски земи, производство и търговия в страната и чужбина със селскостопанска продукция, транспортна дейност, търговия, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, складова, комисионна, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, авторемонтни услуги, както и всякаква друга производствена и търговска дейност, която не забранена със закон. Когато има разрешителен или лицензионен режим - след получаване на съответното разрешение.
+ Проучване и търсене на подземни богатства, в това число, но не само: строителни материали, полезни изкопаеми и др., извършване на геоложки дейности, добиване и производство на строителни материали, търговия и реализация на строителни материали и други стоки и услуги в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Ако законодателството изисква наличието на концесия, лицензия или разрешително за извършването на някоя дейност, съответната дейност може да бъде осъществявана единствено след получаването от Дружеството на съответната концесия, лицензия или разрешително.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма