Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕСКРИМ - Д ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202037191
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 24, 2012 13:03
Наименование
ДЕСКРИМ - Д
Транслитерация
DESKRIM - D
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 117, вх. Д, ет. 1 Виж на картата
Има 26 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4751 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ТЕКСТИЛ
Предмет на дейност
Фризьорство и козметични услуги. Продажба на стоки, свързани с фризьорство и козметика, ноктопластика и както всички други дейности, подпомагащи тяхното изпълнение. Производство на стоки с цел п... Фризьорство и козметични услуги. Продажба на стоки, свързани с фризьорство и козметика, ноктопластика и както всички други дейности, подпомагащи тяхното изпълнение. Производство на стоки с цел продажба. Търговия с всички видове стоки, позволени от закона, включително авточасти, сервизна дейност. Ресторантьорство. Хотелиерство. Рекламна дейност. Превозна дейност на пътници и товари. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически и физически лица. Външнотърговска дейност, както и всякаква друга търговска и стопанска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕСИСЛАВА ВЕСКОВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КРИСТИНА ВЕСКОВА ДИМИТРОВА 9.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДЕСИСЛАВА ВЕСКОВА ДИМИТРОВА 9.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДАНИЕЛА КИРИЛОВА АЛЕКСАНДРОВА 12.00 лв - 40.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДЕСИСЛАВА ВЕСКОВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
30 лева (30 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕСКРИМ - Д ЕООД на латиница "DESKRIM - D" с ЕИК/ПИК 202037191 е основана на 24 Април 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева.

Хронология

2012-04-24
Регистрация на фирмата

2012-09-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 117, вх. Д, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 117, вх. Д, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. ТЪРГОВИЯ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТОКИ, ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА, ВКЛЮЧИТЕЛНО АВТОЧАСТИ, СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ. РЕСТОРАНТЬОРСТВО. ХОТЕЛИЕРСТВО. РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ. ПРЕВОЗНА ДЕЙНОСТ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЮРИДИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА. ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ТЪРГОВСКА И СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Производство на стоки с цел продажба, търговия с всички видове стоки, позволени от закона, включително авточасти, сервизна дейност, ресторантьорство, хотелиерство, рекламна дейност, превозна дейност на пътници и товари, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически и физически лица, външнотърговска дейност, както и всякаква друга търговска и стопанска дейност, незабранена от закона.

2023-10-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Производство на стоки с цел продажба, търговия с всички видове стоки, позволени от закона, включително авточасти, сервизна дейност, ресторантьорство, хотелиерство, рекламна дейност, превозна дейност на пътници и товари, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически и физически лица, външнотърговска дейност, както и всякаква друга търговска и стопанска дейност, незабранена от закона.
+ Фризьорство и козметични услуги. Продажба на стоки, свързани с фризьорство и козметика, ноктопластика и както всички други дейности, подпомагащи тяхното изпълнение. Производство на стоки с цел продажба. Търговия с всички видове стоки, позволени от закона, включително авточасти, сервизна дейност. Ресторантьорство. Хотелиерство. Рекламна дейност. Превозна дейност на пътници и товари. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически и физически лица. Външнотърговска дейност, както и всякаква друга търговска и стопанска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма