Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АВЕНИР СЪРВИСИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202037394
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202037394 от 2013-10-08 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
April 24, 2012 13:34
Наименование
АВЕНИР СЪРВИСИС
Транслитерация
“AVENIR SERVICES” EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бл. 14, вх. А Виж на картата
Има 58 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупко-продажба на недвижими имоти, управление и поддръжка на недвижими имоти, рентиерство, брокерство на недвижимо имущество, външнотърговска и вътрешнотърговска дейност - внос и износ на ст... Покупко-продажба на недвижими имоти, управление и поддръжка на недвижими имоти, рентиерство, брокерство на недвижимо имущество, външнотърговска и вътрешнотърговска дейност - внос и износ на стоки, търговия на едро и дребно на местни и чуждестранни стоки, производство и търговия с хранителни, промишлени и селскостопански стоки за вътрешния пазар и за износ, разкриване на магазини и бутици, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, международен туризъм, изкупуване, производство, преработка и търговия със селскостопанска и промишлена продукция, авто- сервизни и транспортни услуги в страната и чужбина, включително и таксиметрови, с лек, лекотоварен и товарен транспорт, търговия с резервни части за автомобили, камиони, селскостопанска техника, машиностроителни машини и апарати, търговско представителство и посредничество, изграждане и разкриване на магазини за продажба на стоки, вкл. оказион, консигнация, антиквариат /без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата/ и всякакъв друг вид стопанска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИРЧЕ ПЛАСТОВСКИ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИРЧЕ ПЛАСТОВСКИ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
6 лева (6 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АВЕНИР СЪРВИСИС ЕООД на латиница "“AVENIR SERVICES” EOOD" с ЕИК/ПИК 202037394 е основана на 24 Април 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "“АВЕНИР СЪРВИСИС”", но на 24 Април 2012 година то бива сменено на сегашното "АВЕНИР СЪРВИСИС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 6 лева.

Хронология

2012-04-24
Регистрация на фирмата
Промяна наименование
Името се сменя от “АВЕНИР СЪРВИСИС” на АВЕНИР СЪРВИСИС

2013-10-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202037394 на основание друго от ЗДДС

2015-02-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. "Ралевица", 96, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бл. 14, вх. А
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на недвижими имоти, управление и поддръжка на недвижими имоти, рентиерство, брокерство на недвижимо имущество, външнотърговска и вътрешнотърговска дейност - внос и износ на стоки, търговия на едро и дребно на местни и чуждестранни стоки, производство и търговия с хранителни, промишлени и селскостопански стоки за вътрешния пазар и за износ, разкриване на магазини и бутици, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, международен туризъм, изкупуване, производство, преработка и търговия със селскостопанска и промишлена продукция, авто- сервизни и транспортни услуги в страната и чужбина, включително и таксиметрови, с лек, лекотоварен и товарен транспорт, търговия с резервни части за автомобили, камиони, селскостопанска техника, машиностроителни машини и апарати, търговско представителство и посредничество, изграждане и разкриване на магазини за продажба на стоки, вкл. оказион, консигнация, антиквариат /без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата/ и всякакъв друг вид стопанска дейност, незабранена от закона.
+ Покупко-продажба на недвижими имоти, управление и поддръжка на недвижими имоти, рентиерство, брокерство на недвижимо имущество, външнотърговска и вътрешнотърговска дейност - внос и износ на стоки, търговия на едро и дребно на местни и чуждестранни стоки, производство и търговия с хранителни, промишлени и селскостопански стоки за вътрешния пазар и за износ, разкриване на магазини и бутици, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, международен туризъм, изкупуване, производство, преработка и търговия със селскостопанска и промишлена продукция, авто- сервизни и транспортни услуги в страната и чужбина, включително и таксиметрови, с лек, лекотоварен и товарен транспорт, търговия с резервни части за автомобили, камиони, селскостопанска техника, машиностроителни машини и апарати, търговско представителство и посредничество, изграждане и разкриване на магазини за продажба на стоки, вкл. оказион, консигнация, антиквариат /без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата/ и всякакъв друг вид стопанска дейност, незабранена от закона.

2023-11-09
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма