Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ай Ти Уъркшоп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202040065
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202040065 от 2012-05-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 25, 2012 11:20
Наименование
Ай Ти Уъркшоп
Транслитерация
„IT Workshop” Ltd
Оборот
170,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, Сан Стефано, 22 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Ремонт, поддръжка и продажба на нови и стари компютри, копир техники, факс апарати, изграждане на локални мрежи. Проучване, разработване, проектиране, изграждане, въвеждане в експлоата... Ремонт, поддръжка и продажба на нови и стари компютри, копир техники, факс апарати, изграждане на локални мрежи. Проучване, разработване, проектиране, изграждане, въвеждане в експлоатация и експлоатация на всички видове компютърни системи, системи за сигурност, видеонаблюдение, пожароизвестяване, електроразпределителни мрежи. Интернет търговия. Проектиране, изграждане, въвеждане в експлоатация и експлоатация на компютърни облачни сървъри. Доставяне на различни компютърни услуги – сървъри, хранилища, бази данни, мрежи, софтуер, анализи, програмно осигуряване и други чрез интернет облачен компютинг (cloud computing). Покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; Разкриване на кафе-аперитиви, хотелиерство и ресторантьорство, търговия с хранителни и промишлени стоки, бартерни сделки, производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход в страната и чужбина; Брокерска дейност; Сделки с недвижими имоти; Проектиране и строителство; Консултантски услуги; Търговско представителство /без процесуално/, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; Извършване на всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/, незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл. 1 от ТЗ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИГЛЕНА ЛЪЧЕЗАРОВА ВЕЛИКОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИГЛЕНА ЛЪЧЕЗАРОВА ВЕЛИКОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 170,000 1207.69% - -
2014 13,000 -59.38% - -
2013 32,000 100% - -
2012 16,000 - -
2011 0 - -

Служители

Година
Служители
2021 2 100%
2014 1 -50%
2013 2
2012 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ай Ти Уъркшоп ЕООД на латиница "„IT Workshop” Ltd" с ЕИК/ПИК 202040065 е основана на 25 Април 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПРЕСИ 09", но на 5 Май 2021 година то бива сменено на сегашното "Ай Ти Уъркшоп". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 170,000 лв. което е с 1,208% повече от предходната 2014 година (13,000 лв.), а средният годишен ръст е 416%.

Хронология

2012-04-25
Регистрация на фирмата

2012-05-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202040065 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-05-05
Промяна наименование
Името се сменя от ПРЕСИ 09 на Ай Ти Уъркшоп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, бл. 95, вх. Г, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, Сан Стефано, 22
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА РАСТИТЕЛНА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, ЗЕМЕДЕЛИЕ, ИЗКУПУВАНЕ, СЪХРАНЕНИЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СТОКИ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, ЛЕКАТА, ТЕЖКАТА, ХИМИЧЕСКАТА, ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И ЕЛЕКТРОНИКАТА, ОТКРИВАНЕ НА МАГАЗИННА МРЕЖА, ОКАЗИОН, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ВНОС И ИЗНОС НА ВСЯКАКВИ СТОКИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА/БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНИ/ДИСТРИБУТОРСТВО, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ В СФЕРАТА НА ИКОНОМИКАТА, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНОТО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, МАШИНОПИСНИ, КСЕРОКС УСЛУГИ, КОМПЮТЪРНИ И СОФТУЕРНИ УСЛУГИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО/ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ/ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, СПЕДИЦИЯ, ПОКУПКА, РЕМОНТ, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, ПРОДАЖБА, ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ И РИБАРСТВО.
+ Ремонт, поддръжка и продажба на нови и стари компютри, копир техники, факс апарати, изграждане на локални мрежи. Проучване, разработване, проектиране, изграждане, въвеждане в експлоатация и експлоатация на всички видове компютърни системи, системи за сигурност, видеонаблюдение, пожароизвестяване, електроразпределителни мрежи. Интернет търговия. Проектиране, изграждане, въвеждане в експлоатация и експлоатация на компютърни облачни сървъри. Доставяне на различни компютърни услуги – сървъри, хранилища, бази данни, мрежи, софтуер, анализи, програмно осигуряване и други чрез интернет облачен компютинг (cloud computing). Покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; Разкриване на кафе-аперитиви, хотелиерство и ресторантьорство, търговия с хранителни и промишлени стоки, бартерни сделки, производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход в страната и чужбина; Брокерска дейност; Сделки с недвижими имоти; Проектиране и строителство; Консултантски услуги; Търговско представителство /без процесуално/, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; Извършване на всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/, незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл. 1 от ТЗ.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма