Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТИЙЛ КОН ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202055093
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202055093 от 2015-10-08 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
May 7, 2012 16:06
Наименование
СТИЙЛ КОН ГРУП
Транслитерация
"STEEL CON GRUP" Ltd
Оборот
49,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, Княз Богороди, 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изграждане на специални метални конструкции, метални сгради, промишлени сгради, мостове, маркировка, пътни артерии-парапети за пътища. Неръждаеми конструкции, конструкции от алуминий, пр... Изграждане на специални метални конструкции, метални сгради, промишлени сгради, мостове, маркировка, пътни артерии-парапети за пътища. Неръждаеми конструкции, конструкции от алуминий, промишлени конструкции, селскостопански конструкции, специални конструкции за селскостопански машини и товарни автомобили. Участие в конкурси на частни лица и държавата на ниво проучване и поемане изпълнението на проекти във връзка с предмета на дружеството. Участие и сътрудничество в други дружества от страната и чужбина. Монтаж, внос и износ на всички горепосочени метални изделия. Представителство на местни и чуждестранни търговски и промишлени фирми и сътрудничество с тях, агентсва, както и участие в други дружества, в страната и чужбина. Изготвяне на технически проекти, проучвания и надзор. Производство на земеделски продукти. Други услуги и дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Кириакос Хараламбос Константинидис (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Кириакос Хараламбос Константинидис 196.00 лв - 98.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Хараламбос Кириакос Константинидис 4.00 лв - 2.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Кириакос Хараламбос Константинидис (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 49,000 28.95% - -
2020 38,000 - -
2019 0 58,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТИЙЛ КОН ГРУП ЕООД на латиница ""STEEL CON GRUP" Ltd" с ЕИК/ПИК 202055093 е основана на 7 Май 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 49,000 лв.

Хронология

2012-05-07
Регистрация на фирмата

2015-10-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202055093 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2015-11-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, пл. Стефан Стамболов, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, Княз Богороди, 1
Промяна предмет на дейност
- Изграждане на специални метални конструкции, метални сгради, промишлени сгради, мостове, маркировка, пътни артерии – парапети за пътища – парапет за технически проекти тип 1, едностранен пътен парапет тип 1, едностранен пътен парапет тип 2, галерии, метални кофражи, мостове на пътно строителство и др. Неръждаеми конструкции, конструкции от алуминий, промишлени конструкции, селскостопански конструкции, специални конструкции на селскостопански машини и товарни автомобили. Участие в конкурси на частни лица и държавата на ниво проучване и поемане изпълнението на проекти във връзка с предмета на дружеството. Участие и сътрудничество в други дружества от страната и чужбина. Внос и износ на всички горепосочени изделия. Представителство на местни и чуждестранни търговски и промишлени фирми и сътрудничество с тях, агентства, както и участие в други дружества и групировки подобни на дружества, в страната и чужбина. Технически проекти, проучвания и надзор. Производство на земеделски продукти. Други услуги и дейности незабранени от закона.
+ покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, международен транспорт; складова и лизингова дейност; рекламна дейност, вътрешна и външна търговия, търговия със селскостопанска продукция и техника; внос и дистрибуция на автомобили, сделки с интелектуална собственост и други разрешени от закона; кинология; хотелиерски дейност (извън случаите на чл.3 от ТЗ), туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, авторемонтни или други услуги извършвани като предприятие, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем.

2016-01-18
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, международен транспорт; складова и лизингова дейност; рекламна дейност, вътрешна и външна търговия, търговия със селскостопанска продукция и техника; внос и дистрибуция на автомобили, сделки с интелектуална собственост и други разрешени от закона; кинология; хотелиерски дейност (извън случаите на чл.3 от ТЗ), туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, авторемонтни или други услуги извършвани като предприятие, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем.
+ Изграждане на специални метални конструкции, метални сгради, промишлени сгради, мостове, маркировка, пътни артерии-парапети за пътища. Неръждаеми конструкции, конструкции от алуминий, промишлени конструкции, селскостопански конструкции, специални конструкции за селскостопански машини и товарни автомобили. Участие в конкурси на частни лица и държавата на ниво проучване и поемане изпълнението на проекти във връзка с предмета на дружеството. Участие и сътрудничество в други дружества от страната и чужбина. Монтаж, внос и износ на всички горепосочени метални изделия. Представителство на местни и чуждестранни търговски и промишлени фирми и сътрудничество с тях, агентсва, както и участие в други дружества, в страната и чужбина. Изготвяне на технически проекти, проучвания и надзор. Производство на земеделски продукти. Други услуги и дейности незабранени от закона.

2023-06-22
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма