Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СК БЕЛ КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202062401
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202062401 от 2012-10-30 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 11, 2012 13:43
Наименование
СК БЕЛ КОНСУЛТ
Транслитерация
SK BEL CONSULT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Дружба, 6, комплекс Вива-3, ет. 4 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Финансово-счетоводни, данъчни услуги и консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството, изготвяне на икономически анализи и б... Финансово-счетоводни, данъчни услуги и консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството, изготвяне на икономически анализи и бизнес планове, извършване на ревизии, посредничество на местни чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг и рекламна дейност, проучвания, доставяне, управление и обслужване на компютърни системи, консултантски и други дейности в областта на информационните технологии, както и всички останали дейности и услуги, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОСИЦА НИКОЛАЕВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РОСИЦА НИКОЛАЕВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СК БЕЛ КОНСУЛТ ЕООД на латиница "SK BEL CONSULT" с ЕИК/ПИК 202062401 е основана на 11 Май 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЧЕРНОМОРСКИ БРИЗ", но на 14 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "СК БЕЛ КОНСУЛТ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2012-05-11
Регистрация на фирмата

2012-10-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202062401 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-09-14
Промяна наименование
Името се сменя от ЧЕРНОМОРСКИ БРИЗ на СК БЕЛ КОНСУЛТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ. ЧАТАЛДЖА, 20 ОФИС 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Дружба, 6, комплекс Вива-3, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ , ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКА И АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ(СЛЕД ЛИЦЕНЗ), ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТЪРГОВСКА, ЛИЗИНГОВА, РЕКЛАМНА, ФИНАНСОВО- СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, АНАЛИЗИ, ПОСРЕДНИЧЕСКА И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН. СДЕЛКИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВКЛЮЧИТЕЛНО ДА ПРИДОБИВА И ОТЧУЖДАВА В СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС ЗАКОНА И ТОЗИ ДОГОВОР, ДВИЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ВЕЩНИ ПРАВА, ЦЕННИ КНИГИ, ПРАВА ВЪРХУ ИЗОБРЕТЕНИЯ, ТЪРГОВСКИ МАРКИ, НОУ- ХАУ, АВТОРСКИ ИЗОБРЕТЕНИЯ И ДРУГИ ОБЕКТИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ДА ПРИДОБИВА ПРАВА ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД.
+ Финансово-счетоводни, данъчни услуги и консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството, изготвяне на икономически анализи и бизнес планове, извършване на ревизии, посредничество на местни чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг и рекламна дейност, проучвания, доставяне, управление и обслужване на компютърни системи, консултантски и други дейности в областта на информационните технологии, както и всички останали дейности и услуги, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма