Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИЗНЕС РАЗВИТИЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202071628
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202071628 от 2012-08-01 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
May 17, 2012 13:34
Наименование
БИЗНЕС РАЗВИТИЕ
Транслитерация
BUSINESS DEVELOPMENT LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 106, вх. Б, ет. 6 Виж на картата
Има 38 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Ресторантьорство; покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид; импорт и експорт на стоки в България, Европейския съюз и трети страни, търговия на едро и дреб... Ресторантьорство; покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид; импорт и експорт на стоки в България, Европейския съюз и трети страни, търговия на едро и дребно; спедиционна, складова, лизингова, транспортна дейност в страната и чужбина; сделки с интелектуална собственост; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; консултантска дейност; и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ярослав Владимирович Русанов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ярослав Владимирович Русанов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИЗНЕС РАЗВИТИЕ ЕООД на латиница "BUSINESS DEVELOPMENT LTD" с ЕИК/ПИК 202071628 е основана на 17 Май 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2012-05-17
Регистрация на фирмата

2012-07-12
Промяна едноличен собственик на капитала

2012-08-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202071628 на основание друго от ЗДДС

2012-11-09
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-05-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. ВОРИНО, 5, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 106, вх. Б, ет. 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТИТЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ И КОМУНИКАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, ИНДУСТРИАЛНАТА АВТОМАТИЗАЦИЯ, БИЗНЕС РАЗВИТИЕ И ДРУГИ КОНСУЛТАЦИИ. БИЗНЕС МЕДИАЦИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И УПРАВЛЕНИЕ НА КОНФЛИКТИ. БИЗНЕС АНАЛИЗИ И МОДЕЛИРАНЕ НА БИЗНЕС ПРОЦЕСИ. ОПТИМИЗАЦИЯ НА БИЗНЕС ПРОЦЕСИ, ОРГАНИЗАЦИОННАТА СТРУКТУРА И БАЛАНСА НА ДЕЙНОСТИТЕ. УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ НА БИЗНЕС И ТЕХНИЧЕСКО НИВО. ПОДГОТОВКА ЗА ВНЕДРЯВАНЕ И ВНЕДРЯВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СИСТЕМИ. ИНТЕГРАЦИЯ НА ИНФОРМАЦИОННИ, КОМУНИКАЦИОННИ, ИНДУСТРИАЛНИ И ДРУГИ СИСТЕМИ. РАЗРАБОТКА НА ПРОГРАМНИ ПРОДУКТИ И СИСТЕМИ, КАКТО И ВСЯКА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Ресторантьорство; покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид; импорт и експорт на стоки в България, Европейския съюз и трети страни, търговия на едро и дребно; спедиционна, складова, лизингова, транспортна дейност в страната и чужбина; сделки с интелектуална собственост; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; консултантска дейност; и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма