Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕРМА-АКТ УРБАН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202072993
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202072993 от 2012-06-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 17, 2012 19:09
Наименование
ДЕРМА-АКТ УРБАН
Транслитерация
DERMA-AKT URBAN
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Черни връх, 150, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Козметични услуги, изграждане и управление на салони за красота и грижи за тялото, възстановителни процедури процедури за лице/козметика, грижа за кожата и търговия на дребно с козметика и проду... Козметични услуги, изграждане и управление на салони за красота и грижи за тялото, възстановителни процедури процедури за лице/козметика, грижа за кожата и търговия на дребно с козметика и продукти за грижа за лицето тялото и за възстановителни процедури прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Константинос Пагидас (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Константинос Пагидас (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕРМА-АКТ УРБАН ЕООД на латиница "DERMA-AKT URBAN" с ЕИК/ПИК 202072993 е основана на 17 Май 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛИ ВИ НГ ИНВЕСТМЪНТС", но на 7 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното "ДЕРМА-АКТ УРБАН". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2012-05-17
Регистрация на фирмата

2012-06-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202072993 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2013-03-14
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-08-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, кв. БОЯНА, ул. САША ПОПОВ, 21 А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, кв. БОЯНА, ул. САША ПОПОВ, 21 А

2013-12-30
Заличаване едноличен собственик на капитала

2014-01-02
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-02-07
Промяна наименование
Името се сменя от ЛИ ВИ НГ ИНВЕСТМЪНТС на ДЕРМА-АКТ УРБАН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, кв. БОЯНА, ул. САША ПОПОВ, 21 А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Черни връх, 150, ет. 3

2022-03-29
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ВНОС И ИЗНОС; РЕЕКСПОРТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ; КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ; ТРАНСПОРТНИ И СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, СТРОИТЕЛНИ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Козметични услуги, изграждане и управление на салони за красота и грижи за тялото, процедури за лице/козметика, грижа за кожата и търговия на дребно с козметика, продукти за грижа за тялото и лицето, вътрешно и външно търговска дейност, внос и износ, реекспорт, търговско представителство и последничество на български чуждестранни физически и юрисдически лица, складова дейност, консултански услуги, рекламна и информационна дейност, траспортни и спедиторски услуги, сделки с недвижими имоти, строителни и предприемачески услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2023-06-07
Промяна предмет на дейност
- Козметични услуги, изграждане и управление на салони за красота и грижи за тялото, процедури за лице/козметика, грижа за кожата и търговия на дребно с козметика, продукти за грижа за тялото и лицето, вътрешно и външно търговска дейност, внос и износ, реекспорт, търговско представителство и последничество на български чуждестранни физически и юрисдически лица, складова дейност, консултански услуги, рекламна и информационна дейност, траспортни и спедиторски услуги, сделки с недвижими имоти, строителни и предприемачески услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Козметични услуги, изграждане и управление на салони за красота и грижи за тялото, възстановителни процедури процедури за лице/козметика, грижа за кожата и търговия на дребно с козметика и продукти за грижа за лицето тялото и за възстановителни процедури

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма