Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРАКТИК ЕМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202088031
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 29, 2012 16:27
Наименование
ПРАКТИК ЕМ
Транслитерация
PRAKTIK EM
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, СЛАВЯНСКИ, 45, ет. 2 Виж на картата
Има 40 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Проектиране, строеж, покупко-продажба, експлоатация, отдаване под наем на недвижими имоти, посредническа дейност и управление на промишлени, търговски и стопански обекти, оказион (без па... Проектиране, строеж, покупко-продажба, експлоатация, отдаване под наем на недвижими имоти, посредническа дейност и управление на промишлени, търговски и стопански обекти, оказион (без паметници на културата, скъпоценни камъни и благородни метали) с консигнация, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство и хотелиерство (след лиценз), разработка, внедряване и експлоатация на програмни продукти, дистрибуция и поддържане на софтуер и хардуер, офистехника от местно производство и внос, разработка, производство, монтаж и техническо поддържане, доставка, възстановяване, продажба и отдаване под наем на нови и употребявани машини и съоръжения, лизингова дейност, производство и търговия на стоки вкл. и за бита в страната и чужбина, внос и износ, бартерни сделки, компесационни сделки, реекспорт на стоки за бита, резервни части за тях и селскостопанска продукция, представителство на местни и чужди фирми, физически и юридически лица. Предлагане на услуги и осъществяване на проекти в областта на приложната психология и развитието на човешките ресурси, психо консултативна дейност, психотерапия, психодиагностика, провеждане на обучителни и мотивационни тренинги, тиймбилдинг, НЛП – консултация и терапия, извършване на посредническа дейност по наемане на работа за Република България и в чужбина, след получаване на съответния лиценз и всякаква друга незабранена от закона дейност, както в страната, така и в чужбина, а за тези дейности, за които се изисква лиценз, след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЯ ГЕОРГИЕВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЯ ГЕОРГИЕВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРАКТИК ЕМ ЕООД на латиница "PRAKTIK EM" с ЕИК/ПИК 202088031 е основана на 29 Май 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТАНИЧКА", но на 28 Август 2015 година то бива сменено на сегашното "ПРАКТИК ЕМ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2012-05-29
Регистрация на фирмата

2015-08-28
Промяна наименование
Името се сменя от ТАНИЧКА на ПРАКТИК ЕМ
Промяна предмет на дейност
- Проектиране, строеж, покупко-продажба, експлоатация, отдаване под наем на недвижими имоти, посредническа дейност и управление на промишлени, търговски и стопански обекти, оказион (без паметници на културата, скъпоценни камъни и благородни метали) с консигнация, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство и хотелиерство (след лиценз),разработка, внедряване и експлоатация на програмни продукти, дистрибуция и поддържане на софтуер и хардуер, офистехника от местно производство и внос, разработка, производство, монтаж и техническо поддържане, доставка, възстановяване, продажба и отдаване под наем на нови и употребявани машини и съоръжения, лизингова дейност, производство и търговия на стоки вкл. и за бита в страната и чужбина, внос и износ, бартерни сделки, компесационни сделки, реекспорт на стоки за бита, резервни части за тях и селскостопанска продукция, представителство на местни и чужди фирми, физически и юредически лица, извършване на всякаква производствена, търговска и стопанска дейност, която не е забранена от закона, когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.
+ Проектиране, строеж, покупко-продажба, експлоатация, отдаване под наем на недвижими имоти, посредническа дейност и управление на промишлени, търговски и стопански обекти, оказион (без паметници на културата, скъпоценни камъни и благородни метали) с консигнация, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство и хотелиерство (след лиценз),разработка, внедряване и експлоатация на програмни продукти, дистрибуция и поддържане на софтуер и хардуер, офистехника от местно производство и внос, разработка, производство, монтаж и техническо поддържане, доставка, възстановяване, продажба и отдаване под наем на нови и употребявани машини и съоръжения, лизингова дейност, производство и търговия на стоки вкл. и за бита в страната и чужбина, внос и износ, бартерни сделки, компесационни сделки, реекспорт на стоки за бита, резервни части за тях и селскостопанска продукция, представителство на местни и чужди фирми, физически и юридически лица. Предлагане на услуги и осъществяване на проекти в областта на приложната психология и развитието на човешките ресурси, психо консултативна дейност, психотерапия, психодиагностика, провеждане на обучителни и мотивационни тренинги, тиймбилдинг, НЛП – консултация и терапия, извършване на посредническа дейност по наемане на работа за Република България и в чужбина, след получаване на съответния лиценз и всякаква друга незабранена от закона дейност, както в страната, така и в чужбина, а за тези дейности, за които се изисква лиценз, след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма