Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТАКТИКА ТРЕЙДИНГ КОМПАНИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202090849
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202090849 от 2012-06-25 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
May 30, 2012 17:11
Наименование
ТАКТИКА ТРЕЙДИНГ КОМПАНИ
Транслитерация
TACTICA TRADING COMPANY
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул.НЕЗАБРАВКА, 25, ет. 4, офис 403 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни, покупка – продажба, внос, износ. Покупка - продажба на инвестиционно злато, внос – износ на инвестиционно злато, посредничество при ... Търговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни, покупка – продажба, внос, износ. Покупка - продажба на инвестиционно злато, внос – износ на инвестиционно злато, посредничество при покупка продажба на инвестиционно злато, посредничество при внос - износ на инвестиционно злато. Издаване на анализен сертификат, издаване на експертен сертификат за идентичност и качествени характеристики на скъпоценни камъни, както и за стойностни оценки по текущи цени, изкупуване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, изкупуване на първично добито разсипно злато и други благородни метали, изработка, преработка и ремонт на изделия от благородни метали, лабораторни изследвания на благородни метали в стандартен вид с право на издаване на анализен сертификат за тях, преработване на благородни метали до сплави прокат и друг вид материали на благородна основа, преработване на благородни метали до стандартен вид, преработване на отпадъчни продукти, съдържащи благородни метали, получени от разкомплектоване на бракувани машини, продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство, внос и износ.Научно-техническа изследователска, изобретателска и друга новаторска дейност; адаптирането и създаването на иновации в икономиката; сделки с интелектуална собственост. Търговско представителство, посредничество и агентство с български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, информационни, сервизни, програмни и всички други услуги, незабранени със закон, външна и вътрешна търговия, производство на стоки и изделия, маркетинг, международен и вътрешен автотранспорт и спедиция, селскостопанство, консултантска дейност, както и всички други дейности изрично не забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕРЛИНГ АНДРЕЙ БОРИСОВИЧ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВЕРШИНИН МАКСИМ ВЛАДИМИРОВИЧ 510.00 лв - 51.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СТЕРЛИНГ АНДРЕЙ БОРИСОВИЧ 490.00 лв - 49.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТАКТИКА ТРЕЙДИНГ КОМПАНИ ООД на латиница "TACTICA TRADING COMPANY" с ЕИК/ПИК 202090849 е основана на 30 Май 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2012-05-30
Регистрация на фирмата

2012-06-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202090849 на основание друго от ЗДДС

2012-07-10
Промяна съдружници

2012-08-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бул.АНДРЕЙ ЛЯПЧЕВ, 7, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Незабравка", 25, бл. ., вх. ., ет. 4
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ, ПОКУПКА - ПРОДАЖБА, ВНОС, ИЗНОС. ИЗДАВАНЕ НА АНАЛИЗЕН СЕРТИФИКАТ, ИЗДАВАНЕ НА ЕКСПЕРТЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ИДЕНТИЧНОСТ И КАЧЕСТВЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ, КАКТО И ЗА СТОЙНОСТНИ ОЦЕНКИ ПО ТЕКУЩИ ЦЕНИ, ИЗКУПУВАНЕ НА ИЗДЕЛИЯ ОТ БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ, ИЗКУПУВАНЕ НА ПЪРВИЧНО ДОБИТО РАЗСИПНО ЗЛАТО И ДРУГИ БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ, ИЗРАБОТКА, ПРЕРАБОТКА И РЕМОНТ НА ИЗДЕЛИЯ ОТ БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ, ЛАБОРАТОРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ В СТАНДАРТЕН ВИД С ПРАВО НА ИЗДАВАНЕ НА АНАЛИЗЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ТЯХ, ПРЕРАБОТВАНЕ НА БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ ДО СПЛАВИ ПРОКАТ И ДРУГ ВИД МАТЕРИАЛИ НА БЛАГОРОДНА ОСНОВА, ПРЕРАБОТВАНЕ НА БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ ДО СТАНДАРТЕН ВИД, ПРЕРАБОТВАНЕ НА ОТПАДЪЧНИ ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ, ПОЛУЧЕНИ ОТ РАЗКОМПЛЕКТОВАНЕ НА БРАКУВАНИ МАШИНИ, ПРОДАЖБА НА ИЗДЕЛИЯ ОТ БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ ОТ МЕСТНО ПРОИЗВОДСТВО, ВНОС И ИЗНОС. НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА, ИЗОБРЕТАТЕЛСКА И ДРУГА НОВАТОРСКА ДЕЙНОСТ; АДАПТИРАНЕТО И СЪЗДАВАНЕТО НА ИНОВАЦИИ В ИКОНОМИКАТА; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО С БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ИНФОРМАЦИОННИ, СЕРВИЗНИ, ПРОГРАМНИ И ВСИЧКИ ДРУГИ УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ И ИЗДЕЛИЯ, МАРКЕТИНГ, МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН АВТОТРАНСПОРТ И СЛЕДИЛИЯ, СЕЛСКО-СТОПАНСТВО, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ ИЗРИЧНО НЕ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Търговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни, покупка – продажба, внос, износ. Покупка - продажба на инвестиционно злато, внос – износ на инвестиционно злато, посредничество при покупка продажба на инвестиционно злато, посредничество при внос - износ на инвестиционно злато. Издаване на анализен сертификат, издаване на експертен сертификат за идентичност и качествени характеристики на скъпоценни камъни, както и за стойностни оценки по текущи цени, изкупуване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, изкупуване на първично добито разсипно злато и други благородни метали, изработка, преработка и ремонт на изделия от благородни метали, лабораторни изследвания на благородни метали в стандартен вид с право на издаване на анализен сертификат за тях, преработване на благородни метали до сплави прокат и друг вид материали на благородна основа, преработване на благородни метали до стандартен вид, преработване на отпадъчни продукти, съдържащи благородни метали, получени от разкомплектоване на бракувани машини, продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство, внос и износ.Научно-техническа изследователска, изобретателска и друга новаторска дейност; адаптирането и създаването на иновации в икономиката; сделки с интелектуална собственост. Търговско представителство, посредничество и агентство с български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, информационни, сервизни, програмни и всички други услуги, незабранени със закон, външна и вътрешна търговия, производство на стоки и изделия, маркетинг, международен и вътрешен автотранспорт и спедиция, селскостопанство, консултантска дейност, както и всички други дейности изрично не забранени със закон.

2012-09-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Незабравка", 25, бл. ., вх. ., ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул.НЕЗАБРАВКА, 25, ет. 4, офис 403

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма