Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Грифон 58 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202092864
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 31, 2012 16:17
Наименование
Грифон 58
Транслитерация
Griffon EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Атанас Узунов, 25, вх. Г, ет. 8 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, внос, износ, комисионерска, посредническа, маркетингова, спе... работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, внос, износ, комисионерска, посредническа, маркетингова, спедиторска, складова и лизингова дейност, търговско представителство и агентиране, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна дейност, реклама, консултански и информационни услуги, строителство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Славчев Иванов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Николай Славчев Иванов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Грифон 58 ЕООД на латиница "Griffon EOOD" с ЕИК/ПИК 202092864 е основана на 31 Май 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2012-05-31
Регистрация на фирмата

2015-07-07
Промяна предмет на дейност
- Покупка, продажба, внос, износ и реставрация на мебели, външна и вътрешна търговия със стоки, както и всякакви други дейности, незабранени от закона.
+ работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, внос, износ, комисионерска, посредническа, маркетингова, спедиторска, складова и лизингова дейност, търговско представителство и агентиране, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна дейност, реклама, консултански и информационни услуги, строителство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма