Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЪРПЪЛЛГРИЙН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202094153
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202094153 от 2023-09-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 5, 2012 10:27
Наименование
ПЪРПЪЛЛГРИЙН
Транслитерация
PURPLLEGREEN
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, 6-ти септември, 32, ет. 1 Виж на картата
Има 24 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуст... Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора, опазването на културно-историческото наследство, производство и продажба на бутикови дрехи и аксесоари, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, издателски, както и всякакъв друг вид търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАВЛИНА КАЛИНОВА ПЕТКОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПАВЛИНА КАЛИНОВА ПЕТКОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЪРПЪЛЛГРИЙН ЕООД на латиница "PURPLLEGREEN" с ЕИК/ПИК 202094153 е основана на 5 Юни 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПОЛИША", но на 5 Декември 2022 година то бива сменено на сегашното "ПЪРПЪЛЛГРИЙН". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2012-06-05
Регистрация на фирмата

2022-12-05
Промяна наименование
Името се сменя от ПОЛИША на ПЪРПЪЛЛГРИЙН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, 6-ти Септември, 32, бл. 32, вх. -, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Враня, 67, вх. А
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-02-16
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА БУТИКОВИ ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СКЛАДОВИ, ЛИЦЕНЗИОННИ И ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ И СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИЗДАТЕЛСКИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора, опазването на културно-историческото наследство, производство и продажба на бутикови дрехи и аксесоари, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, издателски, както и всякакъв друг вид търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.

2023-08-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Враня, 67, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, 6-ти септември, 23, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-08-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, 6-ти септември, 23, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, 6-ти септември, 32, ет. 1

2023-09-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202094153 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма