Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЕЙУУД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202104734
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202104734 от 2012-10-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 12, 2012 14:57
Наименование
КЕЙУУД
Транслитерация
"KWOOD" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, Гривишко шосе, 6 Виж на картата
Има 21 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия с биомаса за отопление, дървесен чипс, пелети от дървесина и селскостопански продукти; производство на машини и съоръжения, необходими за производството на пелети; изграж... Производство и търговия с биомаса за отопление, дървесен чипс, пелети от дървесина и селскостопански продукти; производство на машини и съоръжения, необходими за производството на пелети; изграждане на отоплителни, климатични и вентилационни системи и сервизна дейност на същите; рзавиване на биотехнологии и иновативна дейност в областта на биотехнологиите; външна и вътрешна търговия в страната и чужбина; търговска дейност с всички видове стоки и услуги, за които няма нормативен ограничителен режим; транспорт, експорт, импорт и реекспорт; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни дейности и други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНТОНИО ГЕОРГИЕВ ТОШЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КИРИЛ ДЕЯНОВ ПЕЛОВСКИ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЕЙУУД ЕООД на латиница ""KWOOD" Ltd." с ЕИК/ПИК 202104734 е основана на 12 Юни 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КОТОПЛО", но на 13 Август 2014 година то бива сменено на сегашното "КЕЙУУД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2012-06-12
Регистрация на фирмата

2012-10-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202104734 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2013-05-08
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-06-21
Промяна едноличен собственик на капитала

2014-01-03
Промяна едноличен собственик на капитала

2014-08-13
Промяна наименование
Името се сменя от КОТОПЛО на КЕЙУУД

2015-02-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Асеновград, Ал.Стамболийски, 39
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, Гривишко шосе, 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; производство на биомаса за отопление, дървесен чипс, пелети от дървесина и селскостопански продукти; производство на машини и съоръжения, необходими за производството на пелети; изграждане на отоплителни, климатични и вентилационни системи и сервизна дейност на същите; външна и вътрешна търговия в страната и чужбина; търговска дейност с всички видове стоки и услуги, за които няма нормативен ограничителен режим; транспорт, експорт, импорт и реекспорт; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни дейности; ресторантьорство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, импресарски услуги и други дейности, незабранени от закона.
+ Производство и търговия с биомаса за отопление, дървесен чипс, пелети от дървесина и селскостопански продукти; производство на машини и съоръжения, необходими за производството на пелети; изграждане на отоплителни, климатични и вентилационни системи и сервизна дейност на същите; рзавиване на биотехнологии и иновативна дейност в областта на биотехнологиите; външна и вътрешна търговия в страната и чужбина; търговска дейност с всички видове стоки и услуги, за които няма нормативен ограничителен режим; транспорт, експорт, импорт и реекспорт; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни дейности и други дейности, незабранени от закона.

2021-10-27
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма