Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛЕКС 668 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202107063
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202107063 от 2016-09-07 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
June 13, 2012 17:27
Наименование
АЛЕКС 668
Транслитерация
ALEKS 668
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стралджа, ул.ОХРИД, 3 Виж на картата
Предмет на дейност
производство и търговия на едро и дребно с промишлени , хранителни стоки , строителни материали и селскостопанска продукция в първоначален или преработен вид , дърводобив и дървоо... производство и търговия на едро и дребно с промишлени , хранителни стоки , строителни материали и селскостопанска продукция в първоначален или преработен вид , дърводобив и дървообработване , хотелиерство и ресторантьорство , разкриване на обекти за търговия и обществено хранене , внос и износ , реекспорт , представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина , превозни и спедиционни , лизингови , складови и други сделки , транспортни автосервизни , ремонтни , рекламни , туристически , инженерингови и маркетингови услуги , както и всяка друга дейност , незабранена закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН АТАНАСОВ МИСИРКОВ (свързан с 15 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН АТАНАСОВ МИСИРКОВ (свързан с 15 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛЕКС 668 ЕООД на латиница "ALEKS 668" с ЕИК/ПИК 202107063 е основана на 13 Юни 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стралджа, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-06-13
Регистрация на фирмата

2016-09-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202107063 на основание друго от ЗДДС

2017-09-28
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ПРОМИШЛЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ В ПЪРВОНАЧАЛЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, ДЪРВОДОБИВ И ДЪРВООБРАБОТВАНЕ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, РАЗКРИВАНЕ НА ОБЕКТИ ЗА ТЪРГОВИЯ И ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ВНОС И ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРЕВОЗНИ И СПЕДИЦИОННИ, ЛИЗИНГОВИ, СКЛАДОВИ И ДРУГИ СДЕЛКИ, ТРАНСПОРТНИ, АВТОСЕРВИЗНИ, РЕМОНТНИ, РЕКЛАМНИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, ИНЖЕНЕРИНГОВИ И МАРКЕТИНГОВИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН.
+ производство и търговия на едро и дребно с промишлени , хранителни стоки , строителни материали и селскостопанска продукция в първоначален или преработен вид , дърводобив и дървообработване , хотелиерство и ресторантьорство , разкриване на обекти за търговия и обществено хранене , внос и износ , реекспорт , представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина , превозни и спедиционни , лизингови , складови и други сделки ,транспортни автосервизни ,ремонтни , рекламни , туристически , инженерингови и маркетингови услуги , както и всяка друга дейност , незабранена закон.

2017-12-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Калчево, ДРУЖБА, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стралджа, ул.ОХРИД, 3
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма