Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНВАРО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202109527
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202109527 от 2023-08-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 15, 2012 11:07
Наименование
ЕНВАРО
Транслитерация
ENVARO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 110, вх. А, ет. 8 Виж на картата
Има 33 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Доставка, сервиз и поддръжка на газови, отоплителни, климатични, вентилациони и др. уреди за бита и индустрията, проектиране иизграждане на газови, отоплителни, климатични, вентилациони... Доставка, сервиз и поддръжка на газови, отоплителни, климатични, вентилациони и др. уреди за бита и индустрията, проектиране иизграждане на газови, отоплителни, климатични, вентилациони и др.инсталации, електронна търговия, технически консултации, проектиранеи дизайн, консултантска дейност, вътрешно и външнотърговска дейност, внос и износ, транспортна, спедиторска, комисионна, спедиционна, логистика, производствена дейност, покупка на стоки или други вещи сцел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба настоки от собствено производство, търговско представителство ипосредничество, складови сделки, консигнация, реекспорт, бартер, лизинг, финансиране, информационни програми, агентство и маркетинг, програмни или други услуги и всяка друга дейност, незабранена отбългарското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАНКА КОСТАДИНОВА ГОСТУНСКА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВАНКА КОСТАДИНОВА ГОСТУНСКА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНВАРО ЕООД на латиница "ENVARO" с ЕИК/ПИК 202109527 е основана на 15 Юни 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХИЙТ ИН ХОУМ", но на 24 Юли 2023 година то бива сменено на сегашното "ЕНВАРО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2012-06-15
Регистрация на фирмата

2023-07-24
Промяна наименование
Името се сменя от ХИЙТ ИН ХОУМ на ЕНВАРО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 110, вх. А, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 110, вх. А, ет. 8
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ЕЛЕМЕНТИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ НА ЕНЕРГИЯ В ОБЛАСТТА НА ОТОПЛЕНИЕТО И ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ: ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ В ОБЛАСТТА НА ОТОПЛЕНИЕТО И ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ, ДИСТРИБУЦИЯ НА СТОКИ В ОБЛАСТТА НА ОТОПЛЕНИЕТО И ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ: ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ В ОБЛАСТТА НА ОТОПЛЕНИЕТО И ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ: ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ И ОТОПЛИТЕЛНИ ИЗТОЧНИЦИ, КАКТО И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ. ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ РАЗРЕШЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Доставка, сервиз и поддръжка на газови, отоплителни, климатични,вентилациони и др. уреди за бита и индустрията, проектиране иизграждане на газови, отоплителни, климатични, вентилациони и др.инсталации, електронна търговия, технически консултации, проектиранеи дизайн, консултантска дейност, вътрешно и външнотърговска дейност,внос и износ, транспортна, спедиторска, комисионна, спедиционна,логистика, производствена дейност, покупка на стоки или други вещи сцел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба настоки от собствено производство, търговско представителство ипосредничество, складови сделки, консигнация, реекспорт, бартер, лизинг,финансиране, информационни програми, агентство и маркетинг,програмни или други услуги и всяка друга дейност, незабранена отбългарското законодателство.

2023-08-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202109527 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма