Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИЗАЙН ИТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202111115
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 15, 2012 16:46
Наименование
ДИЗАЙН ИТ
Транслитерация
DESIGN IT Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Котел", 2, вх. "А", ет. 3 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработване, проектиране, изграждане, управление и експлоатиране на енергийни съоръжения и обекти; предоставяне на услуги и консултации в областта на енергийния сектор, включително относно ... Разработване, проектиране, изграждане, управление и експлоатиране на енергийни съоръжения и обекти; предоставяне на услуги и консултации в областта на енергийния сектор, включително относно изграждането на енергийни съоръжения и обекти; търговия с природен газ и електрическа енергия; всякакви видове строителни дейности; консултантска, правна, маркетингова, лизингова и рекламна дейност; търговско представителство, посредничество и агентство; инвестиционна, икономическа, информационно – аналитична и брокерска дейност; търговия с акции, както и всякаква друга дейност, позволена от закона. Ако за извършването на конкретна дейност се изисква издаване на лиценз, разрешение или регистрация същата ще бъде осъществявана само след изпълнение на законовите изисквания и снабдяването със съответния лиценз или разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Савас Агапио (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАНОЕЛА АЛЕКСАНДРОВА ПРАМАТАРСКА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СВИЛЕН ТОНЕВ БАЕВ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 19 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Савас Агапио (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИЗАЙН ИТ ЕООД на латиница "DESIGN IT Ltd" с ЕИК/ПИК 202111115 е основана на 15 Юни 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2012-06-15
Регистрация на фирмата

2017-02-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Опълченска, 46-48, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. СЪБОРНА, 4А, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2018-05-09
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-10-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. СЪБОРНА, 4А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Котел", 2, вх. "А", ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Изготвяне на идейни, технически, работни и други архитектурни проекти, интериорен, продуктов, графичен дизайн; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид /Търговия на едро и дребно/, външноикономическа дейност, импорт, експорт, реекспорт;Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; Рекламни, информационни и туристически услуги; Консултантски и други услуги; Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина; Комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, международен транспорт, както и всяка друга дейност, позволена от закона.
+ Разработване, проектиране, изграждане, управление и експлоатиране на енергийни съоръжения и обекти; предоставяне на услуги и консултации в областта на енергийния сектор, включително относно изграждането на енергийни съоръжения и обекти; търговия с природен газ и електрическа енергия; всякакви видове строителни дейности; консултантска, правна, маркетингова, лизингова и рекламна дейност; търговско представителство, посредничество и агентство; инвестиционна, икономическа, информационно – аналитична и брокерска дейност; търговия с акции, както и всякаква друга дейност, позволена от закона. Ако за извършването на конкретна дейност се изисква издаване на лиценз, разрешение или регистрация същата ще бъде осъществявана само след изпълнение на законовите изисквания и снабдяването със съответния лиценз или разрешение.

2023-02-20
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма