Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗУНИКА ФУУДС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202121974
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202121974 от 2012-10-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 25, 2012 11:47
Наименование
ЗУНИКА ФУУДС
Транслитерация
ZUNICA FOODS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ХРИСТО ЦЕНОВ, 10 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски, патентни, пазарни проучвания, технически експертизи, информационни справки, създаване и обмен на база данни от научно - техническа информация, намиране на партньори за клиен... Консултантски, патентни, пазарни проучвания, технически експертизи, информационни справки, създаване и обмен на база данни от научно - техническа информация, намиране на партньори за клиенти, обмен на свободни научно изследователски, маркетингови и производствени капацитети, лицензиране, трансфер и внедряване на ноу – хау, технологии, патенти и изобретения, реализация на прототипи, сделки с интелектуална собственост, включително придобиване права върху изобретения от всякакъв вид. Дружеството може да извършва в страната и чужбина сделки от всякакъв вид, включително външна и вътрешна търговия, производствена, инженерингова, сервизна, лизингова, маркетингова, рекламна и издателска дейност, мениджмънт, търговско представителство и агентство. Дружеството може да учредява клонове, да открива представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и чужбина. Дружеството може да извършва в страната и чужбина и всяка друга не забранена със закон дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР МЕТОДИЕВ СТАМЕНОВ (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СЕВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЗУНИКА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЗУНИКА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗУНИКА ФУУДС ЕООД на латиница "ZUNICA FOODS" с ЕИК/ПИК 202121974 е основана на 25 Юни 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗУНИКА СЕВА ЕКСПОРТ", но на 7 Юни 2017 година то бива сменено на сегашното "ЗУНИКА ФУУДС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-06-25
Регистрация на фирмата

2012-10-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202121974 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-06-07
Промяна наименование
Името се сменя от ЗУНИКА СЕВА ЕКСПОРТ на ЗУНИКА ФУУДС
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Маркетинг, експорт и продажби на продуктите на “Сева” ООД на пазарите извън България, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Консултантски, патентни, пазарни проучвания, технически експертизи, информационни справки, създаване и обмен на база данни от научно - техническа информация, намиране на партньори за клиенти, обмен на свободни научно изследователски, маркетингови и производствени капацитети, лицензиране, трансфер и внедряване на ноу – хау, технологии, патенти и изобретения, реализация на прототипи, сделки с интелектуална собственост, включително придобиване права върху изобретения от всякакъв вид. Дружеството може да извършва в страната и чужбина сделки от всякакъв вид, включително външна и вътрешна търговия, производствена, инженерингова, сервизна, лизингова, маркетингова, рекламна и издателска дейност, мениджмънт, търговско представителство и агентство. Дружеството може да учредява клонове, да открива представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и чужбина. Дружеството може да извършва в страната и чужбина и всяка друга не забранена със закон дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма