Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛЕКС КОНСУЛТ 84 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202134498
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 5, 2012 09:42
Наименование
АЛЕКС КОНСУЛТ 84
Транслитерация
ALEKS KONSULT 84
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бяла Слатина, ул. Т. КАБЛЕШКОВ, 30 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
7412 - СЧЕТОВОДНИ И ОДИТОРСКИ ДЕЙНОСТИ, ДАНЪЧНИ
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки. Внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. Превоз на товари. Производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански произв... Вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки. Внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. Превоз на товари. Производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения. Преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, търговия с всички видове вторични суровини. Производство и търговия на дребно в неспециализирани магазини с разнообразни стоки. Търговия на дребно с други нехранителни стоки. Други дейности, които не са забранени изрично от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СИЛВИЯ МЕТОДИЕВА МЕТОДИЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СИЛВИЯ МЕТОДИЕВА МЕТОДИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛЕКС КОНСУЛТ 84 ЕООД на латиница "ALEKS KONSULT 84" с ЕИК/ПИК 202134498 е основана на 5 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бяла Слатина, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-07-05
Регистрация на фирмата

2020-02-26
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Ресторантъорство, кафетерия и хотелиерство, производство на селскостопанска продукция, животни и животински произведения и тяхната реализация в страната и чужбина, производство на сладкарски и тестени изделия и тяхната реализация, извършване на всички видове услуги-строително-монтажни, ремонтни, бояджийски, фризьорство и козметика, всички видове финансово - счетоводни услуш, покупко -продажба на железария, конфекция, галантерия и кинкалерия, парфюмерия, хранителни и нехранителни стоки, алкохол, безалкохолни напитки, цигари и цигарени изделия, транспортни услуги-превоз на пътници и товари в страната и чужбина, други дейности, които не са забранени изрично от закона.
+ Вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки. Внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. Превоз на товари. Производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения. Преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, търговия с всички видове вторични суровини. Производство и търговия на дребно в неспециализирани магазини с разнообразни стоки. Търговия на дребно с други нехранителни стоки. Други дейности, които не са забранени изрично от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма