Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САРАКО ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202136385
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 9, 2012 08:39
Наименование
САРАКО ИНТЕРНАЦИОНАЛ
Транслитерация
SARACO INTERNATIONAL LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Борисова, 121, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
80.10 - Частна охранителна дейност, без използване на технически системи за сигурност
Предмет на дейност
Внос и износ, външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление; производство на стоки с цел продажба; предприемаческа дейност, реклама, маркетин... Внос и износ, външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление; производство на стоки с цел продажба; предприемаческа дейност, реклама, маркетинг; производство, продажба и реализация на селскостопанска и животинска продукция, търговско представителство и посредничество; консултантски услуги; транспортни и спедиторски услуги; разработка на информационни технологии и производствени иновации; преводачески услуги; комисионна, складова и туристическа дейност; сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Константин Саву (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Константин Саву (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САРАКО ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД на латиница "SARACO INTERNATIONAL LTD." с ЕИК/ПИК 202136385 е основана на 9 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "УСЛУГИ за СИГУРНОСТ и ОХРАНА "ГУАРД ГРУП ТЕХН.БГ"", но на 2 Ноември 2018 година то бива сменено на сегашното "САРАКО ИНТЕРНАЦИОНАЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2012-07-09
Регистрация на фирмата

2013-01-24
Промяна управители

2013-02-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, АНГЕЛ КЪНЧЕВ, 25, вх. 1, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Сваленик, ул. РУСИ ДАМЯНОВ, 23

2018-11-02
Промяна наименование
Името се сменя от УСЛУГИ за СИГУРНОСТ и ОХРАНА "ГУАРД ГРУП ТЕХН.БГ" на САРАКО ИНТЕРНАЦИОНАЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Сваленик, ул. РУСИ ДАМЯНОВ, 23
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Борисова, 121, вх. А, ет. 2
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ - всичко включено по ЗЧОД( след лиценз ), Съставяне на годишни финансови отчети, организация и управление нафинансово-счетоводни и икономически отдели на предприятия, текущо счетоводно отчитане, данъчни,счетоводни и финансови консултации. Производство и търговия с промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина; производство и търговия със селскостопански продукти и хранителни стоки;сервизна дейност; финансова и счетоводна дейност; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица; бартерни сделки; спедиторска, рекламна и складова дейност; всякаква друга търговска дейност и услуги, незабранени със закон, включително и тези, попадащи под специален законоустановен режим, изискващ предварително разрешение( след получаването му).
+ Внос и износ, външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление; производство на стоки с цел продажба; предприемаческа дейност, реклама, маркетинг; производство, продажба и реализация на селскостопанска и животинска продукция, търговско представителство и посредничество; консултантски услуги; транспортни и спедиторски услуги; разработка на информационни технологии и производствени иновации; преводачески услуги; комисионна, складова и туристическа дейност; сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма