Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖИ ЕМ БРАДЪРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202142228
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 10, 2012 11:52
Наименование
ДЖИ ЕМ БРАДЪРС
Транслитерация
GM BROTHERS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 33, ет. 9 Виж на картата
Има 135 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
47.19 - Търговия на дребно в неспециализирани магазини с разнообразни стоки
Предмет на дейност
Покупко-продажба и внос-износ на стоки за широко потребление, селскостопанска, хранително-вкусова и промишлена продукция, покупко-продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид... Покупко-продажба и внос-износ на стоки за широко потребление, селскостопанска, хранително-вкусова и промишлена продукция, покупко-продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговска и икономическа дейност, производство на стоки с цел продажба, търговия с ценни книги, комисионна, спедиторска, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, сделки с валута, сделки с интелектуална собственост, консултантска дейност, импресарска дейност, сделки с недвижими имоти, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна/без кино и печат/, информационна и програмна дейност, услуги в областта на счетоводството, други услуги и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТЕОДОРА ТОДОРОВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ТЕОДОРА ТОДОРОВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖИ ЕМ БРАДЪРС ЕООД на латиница "GM BROTHERS" с ЕИК/ПИК 202142228 е основана на 10 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПЕТРОВА ФУУД СЪРВИС КЪМПАНИ", но на 25 Ноември 2015 година то бива сменено на сегашното "ДЖИ ЕМ БРАДЪРС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-07-10
Регистрация на фирмата

2015-11-25
Промяна наименование
Името се сменя от ПЕТРОВА ФУУД СЪРВИС КЪМПАНИ на ДЖИ ЕМ БРАДЪРС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 33, ет. 9
+ БЪЛГАРИЯ, с. Бели Искър, ул. 11-та, 10

2022-09-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Бели Искър, ул. 11-та, 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 33, ет. 9
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКО-ПРОДАЖБА И ВНОС-ИЗНОС НА СТОКИ ЗА ШИРОКО ПОТРЕБЛЕНИЕ, СЕЛСКОСТОПАНСКА, ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА Й ПРОМИШЛЕНА ПРОДУКЦИЯ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ВЪНШНОТЪРГОВСКА И ИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ТЪРГОВИЯ С ЦЕННИ КНИГИ, КОМИСИОННА, СПЕДИТОРСКА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, СДЕЛКИ С ВАЛУТА, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА/ БЕЗ КИНО И ПЕЧАТ/, ИНФОРМАЦИОННА И ПРОГРАМНА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ.
+ Покупко-продажба и внос-износ на стоки за широко потребление, селскостопанска, хранително-вкусова и промишлена продукция, покупко-продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговска и икономическа дейност, производство на стоки с цел продажба, търговия с ценни книги, комисионна, спедиторска, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, сделки с валута, сделки с интелектуална собственост, консултантска дейност, импресарска дейност, сделки с недвижими имоти, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна/без кино и печат/, информационна и програмна дейност, услуги в областта на счетоводството, други услуги и всяка друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма