Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

10 Фингърс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202144503
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 11, 2012 11:05
Наименование
10 Фингърс
Транслитерация
10 Fingers EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул.Незабравка, бл. 60, вх. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Разработка на софтуерни приложения и интернет сайтове; търговия на едро и дребно; производство на стоки с цел продажба; покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработе... Разработка на софтуерни приложения и интернет сайтове; търговия на едро и дребно; производство на стоки с цел продажба; покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; провеждане на платени курсове, обучения, демонстрации и консултации; организиране на изложби; вътрешна и външна търговия; разпространение на печатни произведения, преводаческа дейност; търговско представителство и посредничество; комисионна, консултантска, складова, рекламна, маркетингова, информационна, издателска, печатарска, транспортна, спедиторска, туристическа дейност; всякаква друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Силвия Сергеева Стефанова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Силвия Сергеева Стефанова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма 10 Фингърс ЕООД на латиница "10 Fingers EOOD" с ЕИК/ПИК 202144503 е основана на 11 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Силвани - М", но на 14 Май 2013 година то бива сменено на сегашното "10 Фингърс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-07-11
Регистрация на фирмата

2013-05-14
Промяна наименование
Името се сменя от Силвани - М на 10 Фингърс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул.Незабравка, бл. 60, вх. 1, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул.Незабравка, бл. 60, вх. 1
Промяна предмет на дейност
- Търговия с арт и хоби материали , канцеларски материали и други незабранени със закон стоки на едро и дребно; производство на стоки с цел продажба; покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; провеждане на платени курсове, обучения, демонстрации и консултации; разработка на софтуерни приложения и интернет сайтове с цел продажба; организиране на изложби; упражняване на посредническа и комисиона дейност посредством използване на он-лайн платформи; вътрешна и външна търговия; разпространение на печатни произведения, преводаческа дейност; търговско представителство и посредничество; комисионна, складова, рекламна, информационна, издателска, печатарска, транспортна, спедиторска, туристическа дейност; всякаква друга дейност, незабранена със закон.
+ Разработка на софтуерни приложения и интернет сайтове; търговия на едро и дребно; производство на стоки с цел продажба; покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; провеждане на платени курсове, обучения, демонстрации и консултации; организиране на изложби; вътрешна и външна търговия; разпространение на печатни произведения, преводаческа дейност; търговско представителство и посредничество; комисионна, консултантска, складова, рекламна, маркетингова, информационна, издателска, печатарска, транспортна, спедиторска, туристическа дейност; всякаква друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма