Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АНКОР КОМЮНИКЕЙШЪН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202145782
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202145782 от 2012-07-30 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 11, 2012 18:28
Наименование
АНКОР КОМЮНИКЕЙШЪН
Транслитерация
ANKOR KOMUNICATION LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ХРИСТО БЕЛЧЕВ, 42, вх. Б Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
62.02 - Консултантска дейност по информационни технологии
Предмет на дейност
Консултантска дейност по информационни технологии, вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически, счетоводни,... Консултантска дейност по информационни технологии, вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически, счетоводни, консултантски и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, строителство, ремонтни и довършителни дейности, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ ГЪЛЪБОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ ГЪЛЪБОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АНКОР КОМЮНИКЕЙШЪН ЕООД на латиница "ANKOR KOMUNICATION LTD" с ЕИК/ПИК 202145782 е основана на 11 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АНКОР ИНВЕСТ", но на 22 Октомври 2012 година то бива сменено на сегашното "АНКОР КОМЮНИКЕЙШЪН". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2012-07-11
Регистрация на фирмата

2012-07-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202145782 на основание друго от ЗДДС

2012-10-22
Промяна наименование
Името се сменя от АНКОР ИНВЕСТ на АНКОР КОМЮНИКЕЙШЪН
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически, счетоводни, консултантски и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, строителство, ремонтни и довършителни дейности, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени със закон.
+ Консултантска дейност по информационни технологии, вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически, счетоводни, консултантски и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, строителство, ремонтни и довършителни дейности, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма