Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕЛТА ПЛАСТ 86 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202152603
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202152603 от 2012-08-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 17, 2012 14:07
Наименование
ДЕЛТА ПЛАСТ 86
Транслитерация
DELTA PLAST 86
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Елхово, ул. ЧЕРНО МОРЕ, 44 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; търго... Покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; търговия на едро и дребно; внос и износ; комисионна, спедиционна, складова, лизингова и дейност на търговско представителство, агентство и посредничество в страната и чужбина;транспортна, превозна и складова дейност; ресторантьорски и хотелиерски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закон, като при необходимост дружеството ще придобива изискуемите по закон лицензи и разрешения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТО ДИМИТРОВ ЦВЕТКОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ХРИСТО ДИМИТРОВ ЦВЕТКОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕЛТА ПЛАСТ 86 ЕООД на латиница "DELTA PLAST 86" с ЕИК/ПИК 202152603 е основана на 17 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Елхово, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2012-07-17
Регистрация на фирмата

2012-08-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202152603 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-11-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Елхово, ул. ТЪРГОВСКА, 74, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Елхово, ул. ЧЕРНО МОРЕ, 44
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и монтаж на дограма и външни ролетни щори, продажба на стоки от собствено производство, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; търговия на едро и дребно; внос износ; комисионна, спедиционна, складова, лизингова и дейност на търговско представителство, агентство и посредничество в страната и чужбина; транспортна, превозна и складова дейност; ресторантьорски и хотелиерски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закон, като при необходимост дружеството ще придобива изискуемите по закон лицензии и разрешения.
+ Покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; търговия на едро и дребно; внос и износ; комисионна, спедиционна, складова, лизингова и дейност на търговско представителство, агентство и посредничество в страната и чужбина;транспортна, превозна и складова дейност; ресторантьорски и хотелиерски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закон, като при необходимост дружеството ще придобива изискуемите по закон лицензи и разрешения.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма