Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОЛИД РОУД КЪНСТРЪКШЪН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202154522
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 18, 2012 12:02
Наименование
СОЛИД РОУД КЪНСТРЪКШЪН
Транслитерация
SOLID ROAD CONSTRUCTION
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, Велчо Джамджията, 12Б Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
42.11 - Строителство на автомагистрали, пътища и самолетни писти
Предмет на дейност
Проучване, проектиране, строителство, модернизация, ремонт, текущо и зимно поддържане на автомагистрали, пътища, пътни принадлежности, пътни съоръжения, градски и общински комуникаци... Проучване, проектиране, строителство, модернизация, ремонт, текущо и зимно поддържане на автомагистрали, пътища, пътни принадлежности, пътни съоръжения, градски и общински комуникации и инфраструктурите около тях, улици, паркинги, алеи и площадки;пътно строителство, асфалтополагане, изпълнение на всякакъв вид ниско и високо строителство; производство и реализация на строителни и инертни материали, разтвори и издели, производство на бетон и асфалт, предприемачество, инженеринг, организация и координация на строителството; транспортна и спедиционна дейност, включително международен транспорт и всички други дейности, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИРИНА НЕДЕВА АЗМАНОВА (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИРИНА НЕДЕВА АЗМАНОВА (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОЛИД РОУД КЪНСТРЪКШЪН ЕООД на латиница "SOLID ROAD CONSTRUCTION" с ЕИК/ПИК 202154522 е основана на 18 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВЕЛЧО ДЖАМДЖИЯТА ПРОПЪРТИ", но на 19 Септември 2013 година то бива сменено на сегашното "СОЛИД РОУД КЪНСТРЪКШЪН". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-07-18
Регистрация на фирмата

2013-09-19
Промяна наименование
Името се сменя от ВЕЛЧО ДЖАМДЖИЯТА ПРОПЪРТИ на СОЛИД РОУД КЪНСТРЪКШЪН
Промяна предмет на дейност
- Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел последваща продажба, отдаване под наем или ползването им за нужди на дружеството, посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; Вътрешен и международен туризъм; туристически и преводачески услуги; Хотелиерство и ресторантьорство; Спедиторска дейност, складова дейност, ноу – хау, лизингова дейност; Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; Вътрешно и външнотърговска дейност; Инвестиране, строителство и строително-ремонтна дейност, консултантски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.
+ Проучване, проектиране, строителство, модернизация, ремонт, текущо и зимно поддържане на автомагистрали, пътища, пътни принадлежности, пътни съоръжения, градски и общински комуникации и инфраструктурите около тях, улици, паркинги, алеи и площадки;пътно строителство, асфалтополагане, изпълнение на всякакъв вид ниско и високо строителство; производство и реализация на строителни и инертни материали, разтвори и издели, производство на бетон и асфалт, предприемачество, инженеринг, организация и координация на строителството; транспортна и спедиционна дейност, включително международен транспорт и всички други дейности, които не са забранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма