Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СКОРПИОН ТРАНС 007 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202161399
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202161399 от 2012-08-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 24, 2012 09:35
Наименование
СКОРПИОН ТРАНС 007
Транслитерация
SKORPION TRANS 007
Оборот
11,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Златарица, УЛ. ЗАВОЯ, 37 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
0322 - Развъждане и отглеждане на риба
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба и търговия със стоки от собствено производство, търговско представителс... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба и търговия със стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, проектиране, строителство и строителни услуги, предприемачество, покупко-продажба на недвижими имоти и вещни права върху тях, търговия - внос, износ, експорт, реекспорт и други специфични операции, туризъм и свързаните с него дейности, реклама, маркетинг, консултантска, информационна и импресарска дейност, ресторантьорство и хотелиерство, сделки с интелектуална собственост, комплексни битови услуги, посредническа и предприемаческа дейност, лизинг, както и всички други дейности и услуги незабранени от закона, включително и тези попадащи под специален режим, изискващ предварително разрешение - след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ИВАНОВ ХРИСТОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ИВАНОВ ХРИСТОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 11,000 1000% - -
2020 1,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СКОРПИОН ТРАНС 007 ЕООД на латиница "SKORPION TRANS 007" с ЕИК/ПИК 202161399 е основана на 24 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СКОРПИОН ТРАНС 83", но на 11 Октомври 2017 година то бива сменено на сегашното "СКОРПИОН ТРАНС 007". Седалището на компанията се намира в гр. Златарица, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 11,000 лв.

Хронология

2012-07-24
Регистрация на фирмата

2012-08-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202161399 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-05-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, бл. 61, вх. А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, бл. 14, вх. Е, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина,след издаване на лиценз, строително- монтажни и ремонтни дейности, вътрешна н външна търговия, бартерни сделки, реекспорт и други търговски операции, търговия на едро и дребно, производство, изкупуване, съхранение, преработка и търговия в страната и чужбина със селскостопанска продукция, ресторантьорство, обществено хранене, хотелиерство, международен туризъм, туроператорска дейност, маркетинг, лизинг, рекламна, комисионна и складова дейност, представителска и посредническа дейност, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ Развъждане и отглеждане на риба и други водни организми. Транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина, след издаване на лиценз. Производство и търговия с хранителни, промишлени и селскостопански стоки. Вътрешна и външна търговска дейност. Реекспорт. Търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица. Комисионни и превозни сделки. Лицензионни сделки. Хотелиерски, ресторантьорски, туристически и развлекателни услуги. Туроператорска дейност. Рекламна, програмна, импресарска дейност. Сделкиинтелектуална собственост. Покупка, строеж, строително-монтажни и ремонтни дейности или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; както и всяка друга, незабранена от закона, дейност.

2017-10-11
Промяна наименование
Името се сменя от СКОРПИОН ТРАНС 83 на СКОРПИОН ТРАНС 007
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, бл. 14, вх. Е, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Аврен, УЛ. ЙОРДАН НОЕВ, 63
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-03-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Аврен, УЛ. ЙОРДАН НОЕВ, 63
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Провадия, ул. Камчия, 15
Промяна предмет на дейност
- Развъждане и отглеждане на риба и други водни организми. Транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина, след издаване на лиценз. Производство и търговия с хранителни, промишлени и селскостопански стоки. Вътрешна и външна търговска дейност. Реекспорт. Търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица. Комисионни и превозни сделки. Лицензионни сделки. Хотелиерски, ресторантьорски, туристически и развлекателни услуги. Туроператорска дейност. Рекламна, програмна, импресарска дейност. Сделкиинтелектуална собственост. Покупка, строеж, строително-монтажни и ремонтни дейности или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; както и всяка друга, незабранена от закона, дейност.
+ Транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина, след издаване на лиценз. Производство и търговия с хранителни, промишлени и селскостопански стоки. Вътрешна и външна търговска дейност. Реекспорт. Търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица. Комисионни и превозни сделки. Лицензионни сделки. Хотелиерски, ресторантьорски, туристически и развлекателни услуги. Туроператорска дейност. Рекламна, програмна, импресарска дейност. Сделки интелектуална собственост. Покупка, строеж, строително-монтажни и ремонтни дейности или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;застрахователно посредничество, консултантски услуги в областта на застраховането и транспорта, агентство, посредничество и представителство /без процесуално/ на български и чуждестранни лица, външно- и вътрешнотърговска дейност, както и всякакви други дейности, незабранени от закона .

2022-05-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Провадия, ул. Камчия, 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Златарица, УЛ. ЗАВОЯ, 37
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина, след издаване на лиценз. Производство и търговия с хранителни, промишлени и селскостопански стоки. Вътрешна и външна търговска дейност. Реекспорт. Търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица. Комисионни и превозни сделки. Лицензионни сделки. Хотелиерски, ресторантьорски, туристически и развлекателни услуги. Туроператорска дейност. Рекламна, програмна, импресарска дейност. Сделки интелектуална собственост. Покупка, строеж, строително-монтажни и ремонтни дейности или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;застрахователно посредничество, консултантски услуги в областта на застраховането и транспорта, агентство, посредничество и представителство /без процесуално/ на български и чуждестранни лица, външно- и вътрешнотърговска дейност, както и всякакви други дейности, незабранени от закона .
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба и търговия със стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, проектиране, строителство и строителни услуги, предприемачество, покупко-продажба на недвижими имоти и вещни права върху тях, търговия - внос, износ, експорт, реекспорт и други специфични операции, туризъм и свързаните с него дейности, реклама, маркетинг, консултантска, информационна и импресарска дейност, ресторантьорство и хотелиерство, сделки с интелектуална собственост, комплексни битови услуги, посредническа и предприемаческа дейност, лизинг, както и всички други дейности и услуги незабранени от закона, включително и тези попадащи под специален режим, изискващ предварително разрешение - след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма