Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕПК КОМЕРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202163603
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202163603 от 2012-08-15 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 25, 2012 12:04
Наименование
ДЕПК КОМЕРС
Транслитерация
DEPK KOMERS LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, бул. "МАДАРА", 31, ет. 8 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дърводобив, търговия и преработка на всякакъв вид дървесина-иглолистна и широколистна. Консултантска дейност и подготовка на документи в сферата на европейски и международни програми и проекти. Поку... Дърводобив, търговия и преработка на всякакъв вид дървесина-иглолистна и широколистна. Консултантска дейност и подготовка на документи в сферата на европейски и международни програми и проекти. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина. Извършване на инвеститорски, строително-монтажни и строително-ремонтни дейности. Строителство и поддържанe на сгради, пътища и улични мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура. Превозни сделки. Импорт, експорт, рекламна, комисионна, спедиционна, търговско-спедиторска, лизингова, туристическа, складова, ресторантьорска и хотелиерска дейност, посредничество и представителство на български и чуждестранни фирми. Бартерни сделки, както и всякаква друга дейност незабранена от действащото законодателство на Република България, при спазване на лицензионния и разрешителен режим на страната. Проектиране на всички видове строително ремонтни дейности-ново строителство, строително-ремонтни дейности на частни и обществени сгради. ВиК и др. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИМИР ХРИСТОВ САВОВ (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИМИР ХРИСТОВ САВОВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
30 лева (30 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕПК КОМЕРС ЕООД на латиница "DEPK KOMERS LTD" с ЕИК/ПИК 202163603 е основана на 25 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева.

Хронология

2012-07-25
Регистрация на фирмата

2012-08-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202163603 на основание друго от ЗДДС

2012-12-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 34, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, бул. "МАДАРА", 31, ет. 8
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-07-24
Промяна предмет на дейност
- Дърводобив, търговия и преработка на всякакъв вид дървесина -иглолистна и широколистна. Консултантска дейност и подготовка на документи в сферата на европейски и международни програми и проекти. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина. Извършване на инвеститорски, строително - монтажни и строително - ремонтни дейности. Строителство и поддържане на сгради, пътища и улични мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура. Превозни сделки. Импорт, експорт, рекламна, комисионна, спедиционна, транспортно-спедиторска, лизингова, туристическа, складова, ресторантьорска и хотелиерска дейност, посредничество и представителство на български и чуждестранни фирми. Бартерни сделки, както и всякаква друга дейност незабранена от действащото законодателство на Република България, при спазване на лицензионния и разрешителен режим на страната.
+ Дърводобив, търговия и преработка на всякакъв вид дървесина-иглолистна и широколистна. Консултантска дейност и подготовка на документи в сферата на европейски и международни програми и проекти. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина. Извършване на инвеститорски, строително-монтажни и строително-ремонтни дейности. Строителство и поддържанe на сгради, пътища и улични мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура. Превозни сделки. Импорт, експорт, рекламна, комисионна, спедиционна, търговско-спедиторска, лизингова, туристическа, складова, ресторантьорска и хотелиерска дейност, посредничество и представителство на български и чуждестранни фирми. Бартерни сделки, както и всякаква друга дейност незабранена от действащото законодателство на Република България, при спазване на лицензионния и разрешителен режим на страната. Проектиране на всички видове строително ремонтни дейности-ново строителство, строително-ремонтни дейности на частни и обществени сгради. ВиК и др.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма