Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЛАНИКО ООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
202168867
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202168867 от 2013-08-28
Дата на регистрация
July 30, 2012 13:44
Наименование
БЛАНИКО
Транслитерация
Blaniko
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, 19-ти февруари, 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия с детски играчки, търговска дейност в страната и чужбина, включително, внос, износ и реекспорт, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработ... Търговия с детски играчки, търговска дейност в страната и чужбина, включително, внос, износ и реекспорт, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, организиране на дейност като частен логопедичен център, логопедични услуги, тераапия на лица с говорни дефекти, занимания, организиране на забавления и игри с деца, педагогически услуги, организиране на курсове, школи и кръжоци, консултански услуги, комисионна, спедиционна, складова, търговско представителство и посредничество, дрогерия и козметични услуги, реклама и импресарска дейност, хотелиерство, сервизна и транспортна дейност и всякакви други дейности и услуги, незабранени от законодателството на Р. България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕНКА СТОЯНОВА ЛУМБЕВА (свързан с 1 фирма)
Управител: Благослава Евгениева Банчева (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВЕНКА СТОЯНОВА ЛУМБЕВА 25 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: БЛАГОСЛАВА ЕВГЕНИЕВА БАНЧЕВА 25 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Благослава Евгениева Банчева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЛАНИКО ООД на латиница "Blaniko" с ЕИК/ПИК 202168867 е основана на 30 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Кюстендил, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - November 2, 2016 13:45
Годишен финансов отчет - August 6, 2015 07:51
Годишен финансов отчет - June 23, 2014 20:01
Годишен финансов отчет - September 11, 2013 07:57

Хронология

2012-07-30
Регистрация на фирмата

2013-08-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202168867

2016-11-07
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- търговия с детски играчки, търговска дейност в страната и чужбина, включително, внос, износ и реекспорт, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, складова, търговско представителство и посредничество, дрогерия и козметични услуги, рекламна и импресарска дейност, хотелиерство, сервизна и транспортна дейност и всякякви други дейности и услуги незабранени от законодателството на РБългария.
+ Търговия с детски играчки, търговска дейност в страната и чужбина, включително, внос, износ и реекспорт, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, организиране на дейност като частен логопедичен център, логопедични услуги, тераапия на лица с говорни дефекти, занимания, организиране на забавления и игри с деца, педагогически услуги, организиране на курсове, школи и кръжоци, консултански услуги, комисионна, спедиционна, складова, търговско представителство и посредничество, дрогерия и козметични услуги, реклама и импресарска дейност, хотелиерство, сервизна и транспортна дейност и всякакви други дейности и услуги, незабранени от законодателството на Р. България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма