Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КИДСПЛАНЕТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202171824
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 1, 2012 09:28
Наименование
КИДСПЛАНЕТ
Транслитерация
KIDSPLANET Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Борино, Родопи, 43 Виж на картата
Предмет на дейност
Строителство, Консултантски услуги в областта на проектирането, строителството и ръководството на строителни проекти/обекти; Покупка и продажба на недвижими имоти; Покупко-продажба, отдаване под... Строителство, Консултантски услуги в областта на проектирането, строителството и ръководството на строителни проекти/обекти; Покупка и продажба на недвижими имоти; Покупко-продажба, отдаване под наем на леки, товарни автомобили, строителна техника и машини; Външна и вътрешна търговия; внос, износ, експорт, реекспорт, представителска, предприемаческа дейност; Спедиция; транспортни и логистични услуги; хотелиерство и ресторантьорство; търговия с безалкохолни и алкохолни напитки и с тютюневи изделия; рекламна дейност; посредническа и комисионна дейност, лизингова дейност, както и всички останали дейности и услуги, които не са забранени със закон, като за онези, за които се изисква разрешение или лиценз - след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОЙ ЕДВАРД БАЛУММЕЛ (свързан с 1 фирма)
Управител: ОСМАН АХМЕД ИБИШ (свързан с 1 фирма)
Управител: ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ МУХТАРЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РОЙ ЕДВАРД БАЛУММЕЛ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КИДСПЛАНЕТ ЕООД на латиница "KIDSPLANET Ltd." с ЕИК/ПИК 202171824 е основана на 1 Август 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Кидспланет", но на 21 Декември 2017 година то бива сменено на сегашното "КИДСПЛАНЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Борино, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2012-08-01
Регистрация на фирмата

2017-12-21
Промяна наименование
Името се сменя от Кидспланет на КИДСПЛАНЕТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, ул.Катя Ванчева, 19
+ БЪЛГАРИЯ, с. Борино, Родопи, 43
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ДЕТСКИ СТОКИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ ПОЗВОЛЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Строителство, Консултантски услуги в областта на проектирането, строителството и ръководството на строителни проекти/обекти; Покупка и продажба на недвижими имоти; Покупко-продажба, отдаване под наем на леки, товарни автомобили, строителна техника и машини; Външна и вътрешна търговия; внос, износ, експорт, реекспорт, представителска, предприемаческа дейност; Спедиция; транспортни и логистични услуги; хотелиерство и ресторантьорство; търговия с безалкохолни и алкохолни напитки и с тютюневи изделия; рекламна дейност; посредническа и комисионна дейност, лизингова дейност, както и всички останали дейности и услуги, които не са забранени със закон, като за онези, за които се изисква разрешение или лиценз - след получаването им.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма