Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИ - АРТ ДИАНА ГАБРОВСКА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202180232
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 7, 2012 16:13
Наименование
ДИ - АРТ ДИАНА ГАБРОВСКА
Транслитерация
DI - ART DIANA GABROVSKA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, бл. 52, ет. 13 Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
5320 - ДРУГИ КУРИЕРСКИ ДЕЙНОСТИ
Предмет на дейност
Фризьорски и козметични услуги, разкриване на фризьорски и козметични салони, маникюр, педикюр и ноктопластика, масаж и козметика, международна и вътрешна транспортна и куриерска дейност, ... Фризьорски и козметични услуги, разкриване на фризьорски и козметични салони, маникюр, педикюр и ноктопластика, масаж и козметика, международна и вътрешна транспортна и куриерска дейност, вътрешна и външна търговия, комисионна и спедиционна дейност, търговско представителство и посредничество, туристическа дейност, рекламна дейност, извършване на други сделки и търговска дейност, които не са забранени от действащото законодателство на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИАНА ГЕОРГИЕВА ГАБРОВСКА-ТАНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИАНА ГЕОРГИЕВА ГАБРОВСКА-ТАНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИ - АРТ ДИАНА ГАБРОВСКА ЕООД на латиница "DI - ART DIANA GABROVSKA" с ЕИК/ПИК 202180232 е основана на 7 Август 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Враца, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-08-07
Регистрация на фирмата

2017-02-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, бл. 52, ет. 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, бл. 52, ет. 13
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Международна и вътрешна транспортна и куриерска дейност, вътрешна и външна търговия, комисионна и спедиционна дейност, търговско представителство и посредничество, туристическа дейност, рекламна дейност, извършване на други сделки и търговска дейност, които не са забранени от действащото законодателство на Република България.
+ Фризьорски и козметични услуги, разкриване на фризьорски и козметични салони, маникюр, педикюр и ноктопластика, масаж и козметика, международна и вътрешна транспортна и куриерска дейност, вътрешна и външна търговия, комисионна и спедиционна дейност, търговско представителство и посредничество, туристическа дейност, рекламна дейност, извършване на други сделки и търговска дейност, които не са забранени от действащото законодателство на Република България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма