Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЖАСИ 2012 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202184266
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 10, 2012 09:54
Наименование
ЖАСИ 2012
Транслитерация
JASI 2012
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Овощник, ул. 5- ти Конгрес, 13 Виж на картата
Код на икономическа дейност
4771 - Търговия на дребно с облекло
Предмет на дейност
Пътна помощ; почистващи услуги, автомонтьорство и автосервиз; вътрешен и международен превоз на пътници и товари след издаване на лиценз; търговия на едро и дребно с транспортни средства и селскосто... Пътна помощ; почистващи услуги, автомонтьорство и автосервиз; вътрешен и международен превоз на пътници и товари след издаване на лиценз; търговия на едро и дребно с транспортни средства и селскостопански машини; търговия на дребно с облекло; покупка на стоки с цел продажба на дребно и едро в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с всички видове вторични суровини, производство и търговия с алкохол и безалкохолни напитки, и всички други дейности, незабранени със закон, а тези с разрешителен режим - след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИРОСЛАВА ПЕТКОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НАДЯ МИХАЙЛОВА ДЖИГОВА 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИРОСЛАВА ПЕТКОВА ГЕОРГИЕВА 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИРОСЛАВА ПЕТКОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЖАСИ 2012 ЕООД на латиница "JASI 2012" с ЕИК/ПИК 202184266 е основана на 10 Август 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Овощник, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2012-08-10
Регистрация на фирмата

2013-02-05
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2021-12-31
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки с цел продажба на дребно и едро в първоначален, преработен или обработен вид, инвестиционна дейност, производство на стоки, строителство и инженеринг, ремонт, поддръжка и управление, проектантска, инвеститорска и консултантска дейност, административни услуги, реклама и маркетинг, спедиторска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, туристически услуги, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни юридически и физически лица, както и всякаква друга, незабранена със закон или друг нормативен акт.
+ Пътна помощ; почистващи услуги, автомонтьорство и автосервиз; вътрешен и международен превоз на пътници и товари след издаване на лиценз; търговия на едро и дребно с транспортни средства и селскостопански машини; търговия на дребно с облекло; покупка на стоки с цел продажба на дребно и едро в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с всички видове вторични суровини, производство и търговия с алкохол и безалкохолни напитки, и всички други дейности, незабранени със закон, а тези с разрешителен режим - след съответното разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма