Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Джаст Айдиас ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202188827
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202188827 от 2012-08-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 14, 2012 15:37
Наименование
Джаст Айдиас
Транслитерация
Just Ideas LTD
Оборот
36,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Екатерина Симитчиева, 9, ет. 2 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
71.12 - Инженерни дейности и технически консултации
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; Внос и износ на стоки от всякакъв произход. Търговско представителство и посредничество. Търговия с пост-потребителски м... Покупка на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; Внос и износ на стоки от всякакъв произход. Търговско представителство и посредничество. Търговия с пост-потребителски материали или пост-продукция, предназначени за рециклиране. Доставка на енергийни улсуги за крайни потребители, включително доставка и монтаж на оборудване и/или разработване на нови, управление и подръжка на сгради, управление на съоръжения, доставка на енергия. Производство на продукция с цел продажба. Конссултантска дейност. Посредническа и комосионна дейност.Монтажна дейност. Ремонтна дейност в строителството. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Обучение на персонал. Рекламна и информационна дейност. Маркетинг. Инженерингова дейност. Компютърни услуги. Транспортна дейност. Отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество. Сделки с интелектуална собственост. Ресторантьорски, хотелиерски, туристически услуги след лиценз, както и всички други дейности, незабранени със закон или друг нормативен акт от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Елена Базилико (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Елена Базилико (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 36,000 50% - -
2020 24,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Джаст Айдиас ЕООД на латиница "Just Ideas LTD" с ЕИК/ПИК 202188827 е основана на 14 Август 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 36,000 лв.

Хронология

2012-08-14
Регистрация на фирмата

2012-08-17
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; Внос и износ на стоки от всякакаъв произход. Търговско предтсавителство и посредничество. Търговия с пост-потребителски материали или пост-продукция, предназначени за рециклиране. Доставка на енергийни улсуги за крайни потребители, включително доставка и монтаж на оборудване и/или разработване на нови, управление и подръжка на сгради, управление на съоръжения, доставка на енергия. Производство на продукция с цел продажба. Конссултантска дейност. Посредническа и комосионна дейност.Монтажна дейност. Ремонтна дейност в строителството. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Обучение на персонал. Рекламна и информационна дейност. Маркетинг. Инженерингова дейност. Компютърни услуги. Транспортна дейност. Отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество. Сделки с интелектуална собственост. Ресторантьрски, хотелиерски, туристически услуги след лиценз, както и всички други дейности, незабранени със закон или друг нормативен акт от българското законодателство.
+ Покупка на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; Внос и износ на стоки от всякакъв произход. Търговско представителство и посредничество. Търговия с пост-потребителски материали или пост-продукция, предназначени за рециклиране. Доставка на енергийни улсуги за крайни потребители, включително доставка и монтаж на оборудване и/или разработване на нови, управление и подръжка на сгради, управление на съоръжения, доставка на енергия. Производство на продукция с цел продажба. Конссултантска дейност. Посредническа и комосионна дейност.Монтажна дейност. Ремонтна дейност в строителството. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Обучение на персонал. Рекламна и информационна дейност. Маркетинг. Инженерингова дейност. Компютърни услуги. Транспортна дейност. Отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество. Сделки с интелектуална собственост. Ресторантьорски, хотелиерски, туристически услуги след лиценз, както и всички други дейности, незабранени със закон или друг нормативен акт от българското законодателство.

2012-08-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202188827 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-05-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Цариброд, 48, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Цариброд, 48, ет. 2

2019-12-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Цариброд, 48, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Екатерина Симитчиева, 9, ет. 2
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-12-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Екатерина Симитчиева, 9, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Екатерина Симитчиева, 9, ет. 2

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма