Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

М.И.К. - АЛ 04 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202196788
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202196788 от 2017-08-28 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
August 21, 2012 11:42
Наименование
М.И.К. - АЛ 04
Транслитерация
M.I.K. - AL 04 EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. ЧИПРОВЦИ, 58, вх. 1, ет. 2 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4639 - неспециализирана търговия на едро с хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия.
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбина; транспортни... Покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбина; транспортни услуги в страната и чужбина-след надлежно лицензиране; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; извършване на всички търговски сделки, изброени в чл.1, ал.1 от Търговския закон с изключение на тези, за които отделен закон предвижда извършването им с разрешение на държавен орган-чл.119, ал.3 от Търговския закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мирослава Среброва Среброва (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Мирослава Среброва Среброва (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма М.И.К. - АЛ 04 ЕООД на латиница "M.I.K. - AL 04 EOOD" с ЕИК/ПИК 202196788 е основана на 21 Август 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-08-21
Регистрация на фирмата

2016-04-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Мидия Енос, 4, вх. 3, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. МИХАИЛ АРНАУДОВ, 2
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-06-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. МИХАИЛ АРНАУДОВ, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. ЧИПРОВЦИ, 58, вх. 1, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки и услуги; производство и реализация на промишлени, хранителни и селскостопански стоки в страната и чужбина, ресторантьорска и хотелиерска дейност след лиценз; автомонтьорска и сервизна дейност; вътрешен и международен туризъм след лиценз; шивашки, дърводелски, шлосерски, заваръчни, строително-ремонтни и ел.услуги; дистрибуторска, комисионна, складова, рекламна и лизингова дейност; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; производство на визуални и звукозаписни продукти, както и други подобни дейности; сделки с интелектуална собственост; счетоводни и компютърни услуги и всички дейности, разрешени от закона.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбина; транспортни услуги в страната и чужбина-след надлежно лицензиране; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; извършване на всички търговски сделки, изброени в чл.1, ал.1 от Търговския закон с изключение на тези, за които отделен закон предвижда извършването им с разрешение на държавен орган-чл.119, ал.3 от Търговския закон.

2017-08-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202196788 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма