Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРОКСИМА СЪРВИС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202216632
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202216632 от 2016-10-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 5, 2012 10:10
Наименование
ПРОКСИМА СЪРВИС
Транслитерация
PROXIMA SERVICE
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "СЪЗАКЛЯТИЕ", 6, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговска дейност извън търговски обекти, рекламна дейност и проучване на пазари в страната и чужбина. Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм;... Търговска дейност извън търговски обекти, рекламна дейност и проучване на пазари в страната и чужбина. Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм; Изделия от дърво, метали /благородни/ и други материали; Арматура за строителство; Автосервизна дейност; Внос и износ на разрешени стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид; Инженерингова, транспортна, консултантска, счетоводна, комисионна, посредническа, дистрибуторска, спедиционна, складова, лизингова, проектантска, сервизна, монтажна, ремонтна дейности. Други дейности разрешени от законодателството на РБ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРИСТИАН НИКОЛАЕВ БЕЛЧЕВ (свързан с 4 фирми)
Управител: ХРИСТО ИВАНОВ ИВАНОВ (свързан с 8 фирми)
Съдружник: "ПСГТ" ЕООД 300,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: КРИСТИАН НИКОЛАЕВ БЕЛЧЕВ 300,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"ПСГТ" ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
600,000 лева (600,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРОКСИМА СЪРВИС ООД на латиница "PROXIMA SERVICE" с ЕИК/ПИК 202216632 е основана на 5 Септември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Габрово, а началният внесен капитал е в размер на 600,000 лева.

Хронология

2012-09-05
Регистрация на фирмата

2016-07-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, бул. АПРИЛОВ, 47, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Павликени, ул. ИВАН ВАЗОВ, 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА; КОМИСИОННИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ИНФОРМАЦИОННИ И РЕКЛАМНИ УСЛУГИ; БИЗНЕС ПЛАНИРАНЕ И ФИНАНСОВИ ПРОГНОЗИ; КОНСУЛТАЦИИ ПО ПРИВЛИЧАНЕ НА ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ И СТРУКТУРИРАНЕ НА СДЕЛКИ; УПРАВЛЕНСКО КОНСУЛТИРАНЕ; ИНВЕСТИЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ПУБЛИЧНИ И НЕПУБЛИЧНИ КОМПАНИИ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ В ОБЛАСТТА НА КАПИТАЛОВИТЕ ИНВЕСТИЦИИ /БЕЗ ИНВЕСТИЦИОННО ПОСРЕДНИЧЕСТВО/; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ ПРИ УПРАЖНЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА ИМ В СТРАНАТА; ПРИДОБИВАНЕ И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ДРУЖЕСТВА; КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО РЕОРГАНИЗАЦИЯ И ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА; РАЗРАБОТВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИ МОДЕЛИ И БАЗИ ОТ ДАННИ С ОГЛЕД ОПТИМИЗИРАНЕ НА КОРПОРАТИВНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМПАНИИ; ИЗСЛЕДВАНЕ И ПРОУЧВАНЕ НА КАПИТАЛОВИТЕ ПАЗАРИ; ИЗГОТВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ АНАЛИЗИ И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ ПО ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ И ФИНАНСОВИ ОПЕРАЦИИ /ЗА КОИТО НЕ Е НЕОБХОДИМ СПЕЦИАЛЕН ЛИЦЕНЗ ПО ЗППЦК/. ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ СТОКИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ГОРИВА, СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ И ДРУГИ ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО НА РАЗРЕШЕНИ СТОКИ И РЕАЛИЗАЦИЯТА ИМ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С РАЗРЕШЕНА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ. ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, ЗА КОЯТО НЕ СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ И НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм; Изделия от дърво, метали /благородни/ и други материали; Арматура за строителство; Автосерзивна дейност; Внос и износ на разрешени стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид; Инженерингова, транспортна, консултантска, счетоводна, комисионна, посредническа, дистрибуторска, спедициовва, складова, лизингова, проектантска, сервизна, монтажна, ремонтна дейности. Други дейности разрешени от законодателството на РБ.

2016-08-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Павликени, ул. ИВАН ВАЗОВ, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ВАСИЛ ДРУМЕВ", 6, вх. Б, ет. 1

2016-09-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2016-10-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202216632 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-10-19

2017-03-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ВАСИЛ ДРУМЕВ", 6, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ЛАЗАР ДОНКОВ", 24
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-05-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ЛАЗАР ДОНКОВ", 24
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ВАСИЛ ПЕТЛЕШКОВ", 4
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-10-29

2019-10-25

2020-02-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ВАСИЛ ПЕТЛЕШКОВ", 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "СЪЗАКЛЯТИЕ", 6, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
+ КРИСТИАН НИКОЛАЕВ БЕЛЧЕВ - 300000 лв - 50.00% дял
+ "ПСГТ" ЕООД - 300000 лв - 50.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала

2020-04-10
Промяна предмет на дейност
- Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм; Изделия от дърво, метали /благородни/ и други материали; Арматура за строителство; Автосерзивна дейност; Внос и износ на разрешени стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид; Инженерингова, транспортна, консултантска, счетоводна, комисионна, посредническа, дистрибуторска, спедициовва, складова, лизингова, проектантска, сервизна, монтажна, ремонтна дейности. Други дейности разрешени от законодателството на РБ.
+ Търговска дейност извън търговски обекти, рекламна дейност и проучване на пазари в страната и чужбина. Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм; Изделия от дърво, метали /благородни/ и други материали; Арматура за строителство; Автосервизна дейност; Внос и износ на разрешени стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид; Инженерингова, транспортна, консултантска, счетоводна, комисионна, посредническа, дистрибуторска, спедиционна, складова, лизингова, проектантска, сервизна, монтажна, ремонтна дейности. Други дейности разрешени от законодателството на РБ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма