Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРОКСИМА СЪРВИС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202216632
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202216632 от 2016-10-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 5, 2012 10:10
Наименование
ПРОКСИМА СЪРВИС
Транслитерация
PROXIMA SERVICE
Оборот
755,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "СЪЗАКЛЯТИЕ", 6, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговска дейност извън търговски обекти, рекламна дейност и проучване на пазари в страната и чужбина. Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм;... Търговска дейност извън търговски обекти, рекламна дейност и проучване на пазари в страната и чужбина. Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм; Изделия от дърво, метали /благородни/ и други материали; Арматура за строителство; Автосервизна дейност; Внос и износ на разрешени стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид; Инженерингова, транспортна, консултантска, счетоводна, комисионна, посредническа, дистрибуторска, спедиционна, складова, лизингова, проектантска, сервизна, монтажна, ремонтна дейности. Други дейности разрешени от законодателството на РБ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРИСТИАН НИКОЛАЕВ БЕЛЧЕВ (свързан с 4 фирми)
Управител: ХРИСТО ИВАНОВ ИВАНОВ (свързан с 8 фирми)
Съдружник: "ПСГТ" ЕООД 300,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: КРИСТИАН НИКОЛАЕВ БЕЛЧЕВ 300,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"ПСГТ" ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
600,000 лева (600,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 755,000 -22.96% - -
2020 980,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРОКСИМА СЪРВИС ООД на латиница "PROXIMA SERVICE" с ЕИК/ПИК 202216632 е основана на 5 Септември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Габрово, а началният внесен капитал е в размер на 600,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 755,000 лв.

Хронология

2012-09-05
Регистрация на фирмата

2016-07-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, бул. АПРИЛОВ, 47, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Павликени, ул. ИВАН ВАЗОВ, 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА; КОМИСИОННИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ИНФОРМАЦИОННИ И РЕКЛАМНИ УСЛУГИ; БИЗНЕС ПЛАНИРАНЕ И ФИНАНСОВИ ПРОГНОЗИ; КОНСУЛТАЦИИ ПО ПРИВЛИЧАНЕ НА ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ И СТРУКТУРИРАНЕ НА СДЕЛКИ; УПРАВЛЕНСКО КОНСУЛТИРАНЕ; ИНВЕСТИЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ПУБЛИЧНИ И НЕПУБЛИЧНИ КОМПАНИИ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ В ОБЛАСТТА НА КАПИТАЛОВИТЕ ИНВЕСТИЦИИ /БЕЗ ИНВЕСТИЦИОННО ПОСРЕДНИЧЕСТВО/; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ ПРИ УПРАЖНЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА ИМ В СТРАНАТА; ПРИДОБИВАНЕ И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ДРУЖЕСТВА; КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО РЕОРГАНИЗАЦИЯ И ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА; РАЗРАБОТВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИ МОДЕЛИ И БАЗИ ОТ ДАННИ С ОГЛЕД ОПТИМИЗИРАНЕ НА КОРПОРАТИВНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМПАНИИ; ИЗСЛЕДВАНЕ И ПРОУЧВАНЕ НА КАПИТАЛОВИТЕ ПАЗАРИ; ИЗГОТВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ АНАЛИЗИ И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ ПО ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ И ФИНАНСОВИ ОПЕРАЦИИ /ЗА КОИТО НЕ Е НЕОБХОДИМ СПЕЦИАЛЕН ЛИЦЕНЗ ПО ЗППЦК/. ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ СТОКИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ГОРИВА, СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ И ДРУГИ ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО НА РАЗРЕШЕНИ СТОКИ И РЕАЛИЗАЦИЯТА ИМ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С РАЗРЕШЕНА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ. ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, ЗА КОЯТО НЕ СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ И НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм; Изделия от дърво, метали /благородни/ и други материали; Арматура за строителство; Автосерзивна дейност; Внос и износ на разрешени стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид; Инженерингова, транспортна, консултантска, счетоводна, комисионна, посредническа, дистрибуторска, спедициовва, складова, лизингова, проектантска, сервизна, монтажна, ремонтна дейности. Други дейности разрешени от законодателството на РБ.

2016-08-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Павликени, ул. ИВАН ВАЗОВ, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ВАСИЛ ДРУМЕВ", 6, вх. Б, ет. 1

2016-09-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2016-10-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202216632 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-10-19

2017-03-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ВАСИЛ ДРУМЕВ", 6, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ЛАЗАР ДОНКОВ", 24
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-05-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ЛАЗАР ДОНКОВ", 24
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ВАСИЛ ПЕТЛЕШКОВ", 4
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-10-29

2019-10-25

2020-02-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "ВАСИЛ ПЕТЛЕШКОВ", 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. "СЪЗАКЛЯТИЕ", 6, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
+ КРИСТИАН НИКОЛАЕВ БЕЛЧЕВ - 300000 лв - 50.00% дял
+ "ПСГТ" ЕООД - 300000 лв - 50.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала

2020-04-10
Промяна предмет на дейност
- Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм; Изделия от дърво, метали /благородни/ и други материали; Арматура за строителство; Автосерзивна дейност; Внос и износ на разрешени стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид; Инженерингова, транспортна, консултантска, счетоводна, комисионна, посредническа, дистрибуторска, спедициовва, складова, лизингова, проектантска, сервизна, монтажна, ремонтна дейности. Други дейности разрешени от законодателството на РБ.
+ Търговска дейност извън търговски обекти, рекламна дейност и проучване на пазари в страната и чужбина. Ниско и високо строителство в страната и чужбина; Покупко-продажба на недвижими имоти; Туризъм; Изделия от дърво, метали /благородни/ и други материали; Арматура за строителство; Автосервизна дейност; Внос и износ на разрешени стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид; Инженерингова, транспортна, консултантска, счетоводна, комисионна, посредническа, дистрибуторска, спедиционна, складова, лизингова, проектантска, сервизна, монтажна, ремонтна дейности. Други дейности разрешени от законодателството на РБ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма