Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛСТЕРА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202220310
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 11, 2012 10:21
Наименование
ЕЛСТЕРА
Транслитерация
ELSTERA LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ, 15 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Проектиране, изграждане, мониторинг, поддръжка, управление и експлоатация на системи и съоръжения за производство и съхранение на електроенергия, включително от възобновяеми източници; систе... Проектиране, изграждане, мониторинг, поддръжка, управление и експлоатация на системи и съоръжения за производство и съхранение на електроенергия, включително от възобновяеми източници; системи за автономно захранване; изграждане и развитие на соларни паркове; търговия с електроматериали и електрооборудване в страната и чужбина, изграждане и поддръжка на мрежови и информационни системи и системи за управление и контрол, разработка, проектиране и производство на електрооборудване, сервизно обслужване, както и всички други дейности и услуги, незабранени от закона. Ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СТЕФАН ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Георги Райков Райков 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛСТЕРА ООД на латиница "ELSTERA LTD" с ЕИК/ПИК 202220310 е основана на 11 Септември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-09-11
Регистрация на фирмата

2023-07-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, ул.ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ, 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ, 15
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия чрез поръчки по пощата, телефона или Интернет, превозна дейност в страната и чужбина, търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, дейност на търговско посредничество и представителство на наши и чуждестранни фирми, консултантска, комисионна, спедиционна, складова, лизингова, информационна, рекламна, програмна дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност по информиране и наемане на работа на български граждани в Република България и в други държави, посредническа дейност по покупко-продажба на недвижими имоти както и всяка друга дейност незабранена от Закона.
+ Проектиране, изграждане, мониторинг, поддръжка, управление и експлоатация на системи и съоръжения за производство и съхранение на електроенергия, включително от възобновяеми източници; системи за автономно захранване; изграждане и развитие на соларни паркове; търговия с електроматериали и електрооборудване в страната и чужбина, изграждане и поддръжка на мрежови и информационни системи и системи за управление и контрол, разработка, проектиране и производство на електрооборудване, сервизно обслужване, както и всички други дейности и услуги, незабранени от закона. Ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение).

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма