Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНСАКОМЕРС 94 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202239243
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202239243 от 2012-10-15 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
September 24, 2012 13:52
Наименование
ИНСАКОМЕРС 94
Транслитерация
INSACOMERS 94
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, ул. Рила, 5, вх. В, ет. 6 Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- Добиване и преработка на дървесина
Предмет на дейност
Услуги; спедиторска, транспортна и сервизна дейност в страната и чужбина; търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всички разрешени стоки във всички разрешени форми; таксиметрови услуги; рес... Услуги; спедиторска, транспортна и сервизна дейност в страната и чужбина; търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всички разрешени стоки във всички разрешени форми; таксиметрови услуги; ресторантьорство; хотелиерство; внос, износ, реекспорт, производствена и търговска дейност във всички области; производство на хранителни продукти; търговия с хранителни продукти, тютюневи и алкохолни изделия; международен и вътрешен туризъм; посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни фирми; придобиване и отчуждаване на движими вещи и недвижими имоти и вещни права върху такива, както и всяка друга стопанска или търговска дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ НИКОЛОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ НИКОЛОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНСАКОМЕРС 94 ЕООД на латиница "INSACOMERS 94" с ЕИК/ПИК 202239243 е основана на 24 Септември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ботевград, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-09-24
Регистрация на фирмата

2012-10-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202239243 на основание друго от ЗДДС

2013-07-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, ул.Сан Стефано, 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, ул. САН СТЕФАНО, 11
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-10-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, ул. САН СТЕФАНО, 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, ул. Рила, 5, вх. В, ет. 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Добиване и преработка на дървесина. Търговия с петролни продукти. Таксиметрова, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина. Туроператорска, туристическа, хотелиерска и ресторантьорска дейност. Търговско представителство и посредничество. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, с цел експлоатация и продажба. Вътрешна и външна търговия. Представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица. Рекламна дейност. Производство и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, хранителни и селскостопански стоки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Услуги; спедиторска, транспортна и сервизна дейност в страната и чужбина; търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всички разрешени стоки във всички разрешени форми; таксиметрови услуги; ресторантьорство; хотелиерство; внос, износ, реекспорт, производствена и търговска дейност във всички области; производство на хранителни продукти; търговия с хранителни продукти, тютюневи и алкохолни изделия; международен и вътрешен туризъм; посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни фирми; придобиване и отчуждаване на движими вещи и недвижими имоти и вещни права върху такива, както и всяка друга стопанска или търговска дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма