Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по ортопедия и травматология - д-р Димитър Стефанов Ганчев ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
202251971
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 1, 2012 16:35
Наименование
Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по ортопедия и травматология - д-р Димитър Стефанов Ганчев
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Сливница, 72, вх. 1, ет. 1 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на профилактика, диагностика и лечение (неинвазивни, инвазивни или в среда на йонизиращо лъчение), оценка на трудоспособността при заболявания и травми на опорно-двигателния апарат, ... Извършване на профилактика, диагностика и лечение (неинвазивни, инвазивни или в среда на йонизиращо лъчение), оценка на трудоспособността при заболявания и травми на опорно-двигателния апарат, извършване на операции по ортопедия и травматология - като лечебно заведение за извънболнична помощ: лечебно заведение за специализирана медицинска помощ - индивидуална практика по ортопедия и травматология по Медицински Стандарт “Ортопедия и Травматология”; Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; профилактика; диспансеризация. Предписване на лабораторни и други видове изследвания; на извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на дружеството; на обема, вида домашни грижи и помощ за болни; на лекарства, превързочни материали и медицински пособия; на експертиза на временна нетрудоспособност; на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство; на наблюдаване, контролиране и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години; на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации. Издаване на документи, свързани с дейността на дружеството. Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. Лечение на болен в дома му, когато състоянието на болния налага това. Хоспитализиране на пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Димитър Стефанов Ганчев (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Димитър Стефанов Ганчев (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5 лева (5 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по ортопедия и травматология - д-р Димитър Стефанов Ганчев ЕООД с ЕИК/ПИК 202251971 е основана на 1 Октомври 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - June 9, 2017 12:34
Годишен финансов отчет - November 4, 2015 08:52
Годишен финансов отчет - July 28, 2014 13:18
Годишен финансов отчет - October 11, 2013 17:09

Хронология

2012-10-01
Регистрация на фирмата

2012-11-21
Промяна предмет на дейност
- Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; профилактика; диспансеризация. Предписване на лабораторни и други видове изследвания; на извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на дружеството; на обема, вида домашни грижи и помощ за болни; на лекарства, превързочни материали и медицински пособия; на експертиза на временна нетрудоспособност; на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство; на наблюдаване, контролиране и полагане а грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години; на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации. Издаване на документи, свързани с дейността на дружеството. Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. Лечение на болен в дома му, когато състоянието на болния налага това. Хоспитализиране на пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите.
+ Извършване на профилактика, диагностика и лечение (неинвазивни, инвазивни или в среда на йонизиращо лъчение), оценка на трудоспособността при заболявания и травми на опорно-двигателния апарат, извършване на операции по ортопедия и травматология - като лечебно заведение за извънболнична помощ: лечебно заведение за специализирана медицинска помощ - индивидуална практика по ортопедия и травматология по Медицински Стандарт “Ортопедия и Травматология”; Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; профилактика; диспансеризация. Предписване на лабораторни и други видове изследвания; на извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на дружеството; на обема, вида домашни грижи и помощ за болни; на лекарства, превързочни материали и медицински пособия; на експертиза на временна нетрудоспособност; на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство; на наблюдаване, контролиране и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години; на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации. Издаване на документи, свързани с дейността на дружеството. Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. Лечение на болен в дома му, когато състоянието на болния налага това. Хоспитализиране на пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма