Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Такамо ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202254914
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 3, 2012 12:12
Наименование
Такамо
Транслитерация
Takamo Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Граф Игнатиев, 7, вх. Б, ет. 2 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
62.02 - Консултантска дейност по информационни технологии
Предмет на дейност
Сделки с недвижими имоти, отдаване под наем, ремонт, управление и подръжка на имоти, разработка и продажба на софтуерни продукти, обучения, разработка и продажба на информационни продукти,... Сделки с недвижими имоти, отдаване под наем, ремонт, управление и подръжка на имоти, разработка и продажба на софтуерни продукти, обучения, разработка и продажба на информационни продукти, дизайн и поддръжка на интернет страници, маркетинг, реклама, изработка на информационни системи свързани с плащания и извършване на услуги, свързани с плащания, консултантска дейност, търговска дейност в страната и чужбина, посредническа и представителна дейност, както и всички дейности, които не са изрично забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Иван Георгиев Цукев (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Иван Георгиев Цукев (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Такамо ЕООД на латиница "Takamo Ltd." с ЕИК/ПИК 202254914 е основана на 3 Октомври 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Инфосенс КАД", но на 5 Януари 2021 година то бива сменено на сегашното "Такамо". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2012-10-03
Регистрация на фирмата

2021-01-05
Промяна наименование
Името се сменя от Инфосенс КАД на Такамо
Промяна предмет на дейност
- Разработка и продажба на софтуерни продукти, обучения, разработка и продажба на информационни продукти, дизайн и поддръжка на интернет страници, маркетинг, реклама, изработка на информационни системи свързани с плащания и извършване на услуги, свързани с плащания, консултантска дейност, търговска дейност в страната и чужбина, посредническа и представителна дейност, както и всички дейности, които не са изрично забранени от закона.
+ Сделки с недвижими имоти, отдаване под наем, ремонт, управление и подръжка на имоти, разработка и продажба на софтуерни продукти, обучения, разработка и продажба на информационни продукти, дизайн и поддръжка на интернет страници, маркетинг, реклама, изработка на информационни системи свързани с плащания и извършване на услуги, свързани с плащания, консултантска дейност, търговска дейност в страната и чужбина, посредническа и представителна дейност, както и всички дейности, които не са изрично забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма