Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕО МЕДИА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202258898
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 5, 2012 15:51
Наименование
ТЕО МЕДИА
Транслитерация
TEO MEDIA
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, бл. 69, вх. А, ет. 3 Виж на картата
Има 41 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Компютърна дейност и услуги; Изготвяне на мултимедийни продукти, софтуер, компютърно програмиране и дизайн, изготвяне на уеб страници, Реклама; Търговия на едро и дребно; Внос и износ; Търговс... Компютърна дейност и услуги; Изготвяне на мултимедийни продукти, софтуер, компютърно програмиране и дизайн, изготвяне на уеб страници, Реклама; Търговия на едро и дребно; Внос и износ; Търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, Туроператорска дейност, туристически услуги след лиценз, и всички други дейности, които не са забранени от законите на Р. България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР КОСТАДИНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ТОДОР КОСТАДИНОВ ГЕОРГИЕВ 200.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ТЕОДОСИ ТОДОРОВ КОСТАДИНОВ 200.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
400 лева (400 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕО МЕДИА ООД на латиница "TEO MEDIA" с ЕИК/ПИК 202258898 е основана на 5 Октомври 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 400 лева.

Хронология

2012-10-05
Регистрация на фирмата

2013-10-31
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- КОМПЮТЪРНА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ; ИЗГОТВЯНЕ НА МУЛТИМЕДИЙНИ ПРОДУКТИ, СОФТУЕР, КОМПЮТЪРНО ПРОГРАМИРАНЕ И ДИЗАЙН, ИЗГОТВЯНЕ НА УЕБ СТРАНИЦИ; РЕКЛАМА; ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ВНОС И ИЗНОС; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ СЛЕД ЛИЦЕНЗ.
+ Компютърна дейност и услуги; Изготвяне на мултимедийни продукти, софтуер, компютърно програмиране и дизайн, изготвяне на уеб страници, Реклама; Търговия на едро и дребно; Внос и износ; Търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, Туроператорска дейност, туристически услуги след лиценз, и всички други дейности, които не са забранени от законите на Р. България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма