Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Лойалти Гардънс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202261264
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 9, 2012 10:27
Наименование
Лойалти Гардънс
Транслитерация
Loyalty Gardens Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 2Е, вх. В Виж на картата
Има 45 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Озеленяване, ландшафтна архитектура и дизайн, проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи и др., изграждане на поливни системи; търговия с всякакви стоки; строителство; консултантски у... Озеленяване, ландшафтна архитектура и дизайн, проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи и др., изграждане на поливни системи; търговия с всякакви стоки; строителство; консултантски услуги; представителство и посредничество; комисионни сделки; маркетинг; реклама; всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Стефан Василев Мутафчиев (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Стефан Василев Мутафчиев (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Лойалти Гардънс ЕООД на латиница "Loyalty Gardens Ltd." с ЕИК/ПИК 202261264 е основана на 9 Октомври 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЛВАДА КОНСУЛТИНГ ЕООД", но на 10 Март 2016 година то бива сменено на сегашното "Лойалти Гардънс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-10-09
Регистрация на фирмата

2015-11-26
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-03-10
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЛВАДА КОНСУЛТИНГ ЕООД на Лойалти Гардънс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Андрей Николов, 18, вх. В, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 2Е, вх. В
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност, посредническа, експертна и комисионна дейност, разработка на иновационни проекти, участие в програми, вътрешно и външнотърговска дейност, представителство на чуждестранни и местни юридически и физически лица, външно-икономическа дейност, включително образуване и участие в други български и/или задгранични дружества в страната и чужбина, агентство на чуждестранни юридически лица, информационни, рекламни, маркетингови и мениджърски услуги, както и всички други дейности, незабранени от закона или друг нормативен акт.
+ Озеленяване, ландшафтна архитектура и дизайн, проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи и др., изграждане на поливни системи; търговия с всякакви стоки; строителство; консултантски услуги; представителство и посредничество; комисионни сделки; маркетинг; реклама; всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма