Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САС РИЪЛ ЕСТЕЙТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202264513
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202264513 от 2013-05-23 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 10, 2012 15:47
Наименование
САС РИЪЛ ЕСТЕЙТ
Транслитерация
SAS REAL ESTATE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Александър Стамболийски, 51, ет. 5 Виж на картата
Има 19 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижим имот срещу заплащане на такса по договор; наем и експлоатация на земя; Отдаване под аренда и експлоатация на собствени или наети неж... Посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижим имот срещу заплащане на такса по договор; наем и експлоатация на земя; Отдаване под аренда и експлоатация на собствени или наети нежилищни имоти, с изключение на земя; наем и експлоатация на собствени или наети жилищни имоти, с изключение на социалните домове; както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Жан Люк Х Саломез (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
“ САС ХОЛДИНГС ГРУП “ АД (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САС РИЪЛ ЕСТЕЙТ ЕООД на латиница "SAS REAL ESTATE" с ЕИК/ПИК 202264513 е основана на 10 Октомври 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Бизнес Бокс 2012", но на 3 Декември 2012 година то бива сменено на сегашното "САС РИЪЛ ЕСТЕЙТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-10-10
Регистрация на фирмата

2012-12-03
Промяна наименование
Името се сменя от Бизнес Бокс 2012 на САС РИЪЛ ЕСТЕЙТ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижим имот срещу заплащане на такса по договор; наем и експлоатация на земя; Администртивни, счетоводни услуги за трети страни, както и секретарски услуги; Консултантска дейност, както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона.
+ Посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижим имот срещу заплащане на такса по договор; наем и експлоатация на земя; Отдаване под аренда и експлоатация на собствени или наети нежилищни имоти, с изключение на земя; наем и експлоатация на собствени или наети жилищни имоти, с изключение на социалните домове; както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона.

2013-05-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202264513 на основание друго от ЗДДС

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма