Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕЙВЪЛ КЪНСТРАКТ ООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на June 29, 2015 15:07
ЕИК/ПИК
202273124
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 16, 2012 17:43
Наименование
НЕЙВЪЛ КЪНСТРАКТ
Транслитерация
NAVAL CONSTRUCT
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Хаджи Стамат Сидеров, 10, ет. 1 Виж на картата
Има 101 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Посредническа дейност по наемане на работа в страната и чужбина; изграждане на метални конструкции, заваряване, монтаж на климатици и вентилационни съоръжения, както и санитарни тръбопроводи при... Посредническа дейност по наемане на работа в страната и чужбина; изграждане на метални конструкции, заваряване, монтаж на климатици и вентилационни съоръжения, както и санитарни тръбопроводи при строеж на нови кораби и при ремонт на кораби; покупка на строителни материали и стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки; пътнически, товарни и транспортни услуги в страната u чужбина; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни сделки; всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮЛИЯН-КОСМИН СТРОЕ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДОДАН НАЕ 380.00 лв - 76.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ЮЛИЯН-КОСМИН СТРОЕ 120.00 лв - 24.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕЙВЪЛ КЪНСТРАКТ ООД на латиница "NAVAL CONSTRUCT" с ЕИК/ПИК 202273124 е основана на 16 Октомври 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АНТОМЕТ МАРИТИМ СЪРВИС", но на 14 Юни 2013 година то бива сменено на сегашното "НЕЙВЪЛ КЪНСТРАКТ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2012-10-16
Регистрация на фирмата

2013-06-04
Промяна съдружници
- ДЖОРДЖЕ КАЛИНЕСКУ - 120 лв - 24.00% дял
- ЛИВИУ КАЛИНЕСКУ - 380 лв - 76.00% дял
+ ЮЛИЯН-КОСМИН СТРОЕ - 120 лв - 24.00% дял
+ ДОДАН НАЕ - 380 лв - 76.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Посредническа дейност при наемане на работа в страната и чужбина; продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид; пътнически, товарни и транспортни услуги в страната и чужбина; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни сделки; рекламна дейност, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ Изграждане на метални конструкции, заваряване, монтаж на климатици и вентилационни съоръжения, както и санитарни тръбопроводи при строеж на нови кораби и при ремонт на кораби; покупка на строителни материали и стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки; пътнически, товарни и транспортни услуги В страната u чужбина; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни сделки; всяка друга дейност позабравена от закона.

2013-06-14
Промяна наименование
Името се сменя от АНТОМЕТ МАРИТИМ СЪРВИС на НЕЙВЪЛ КЪНСТРАКТ
Промяна предмет на дейност
- Изграждане на метални конструкции, заваряване, монтаж на климатици и вентилационни съоръжения, както и санитарни тръбопроводи при строеж на нови кораби и при ремонт на кораби; покупка на строителни материали и стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки; пътнически, товарни и транспортни услуги В страната u чужбина; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни сделки; всяка друга дейност позабравена от закона.
+ Посредническа дейност по наемане на работа в страната и чужбина; изграждане на метални конструкции, заваряване, монтаж на климатици и вентилационни съоръжения, както и санитарни тръбопроводи при строеж на нови кораби и при ремонт на кораби; покупка на строителни материали и стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки; пътнически, товарни и транспортни услуги в страната u чужбина; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни сделки; всяка друга дейност незабранена от закона.

2015-06-29
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма