Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИЛЕВ ТРЕЙД ГРУП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202275164
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 18, 2012 10:14
Наименование
МИЛЕВ ТРЕЙД ГРУП
Транслитерация
MILEV TRADE GROUP LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 408, вх. б Виж на картата
Има 67 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, търговия и преработка на селскостопанска продукция, търговия на едро и дребно, търговия с храни и напитки, кетъринг; авторемонтна дейност и автокозметика, търговия с авточасти... Производство, търговия и преработка на селскостопанска продукция, търговия на едро и дребно, търговия с храни и напитки, кетъринг; авторемонтна дейност и автокозметика, търговия с авточасти и консумативи, вътрешен и международен превоз на пътници и товари, спедиционни и превозни сделки, логистика, таксиметров превоз на пътници, отдаване на траспортни средства под наем, ресторантьорство и хотелиерство, инвестиции в недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, външна и вътрешна търговия, предоставяне на консултантски, информационни и други услуги, строително- монтажна дейност, проектиране, предоставяне на услуги в сферата на информационните технологии както и всички други сделки, за които няма забрана със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИР СПАСОВ МИЛЕВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: КРАСИМИР СПАСОВ МИЛЕВ 8.00 лв - 80.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ЯНИЦА КИРИЛОВА БЕРЕМОВА 2.00 лв - 20.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР СПАСОВ МИЛЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИЛЕВ ТРЕЙД ГРУП ООД на латиница "MILEV TRADE GROUP LTD" с ЕИК/ПИК 202275164 е основана на 18 Октомври 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИТ-ОР", но на 12 Май 2018 година то бива сменено на сегашното "МИЛЕВ ТРЕЙД ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2012-10-18
Регистрация на фирмата

2015-03-27
Промяна наименование
Името се сменя от ВИТ-ОР на ССАРМ ОЙЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, 29
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 93, вх. А
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия в страната и чужбина, внос и износ на стоки и услуги, търговско посредничество и представителство, извършване на охранителна дейност - след получаване на съответен лиценз съгласно българското законодателство, монтаж и експлоатация на технически средства за обезпечаване на охраната, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Търговия в страната и чужбина, внос и износ на стоки и услуги, търговско посредничество и представителство, търговия на горива и петролни продукти, масла, греси, бензини, промишлени горива - след получаване на съответен лиценз съгласно българското законодателство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2018-05-12
Промяна наименование
Името се сменя от ССАРМ ОЙЛ на МИЛЕВ ТРЕЙД ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 93, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 408, вх. б
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия в страната и чужбина, внос и износ на стоки и услуги, търговско посредничество и представителство, търговия на горива и петролни продукти, масла, греси, бензини, промишлени горива - след получаване на съответен лиценз съгласно българското законодателство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Производство, търговия и преработка на селскостопанска продукция, търговия на едро и дребно, търговия с храни и напитки, кетъринг; авторемонтна дейност и автокозметика, търговия с авточасти и консумативи, вътрешен и международен превоз на пътници и товари, спедиционни и превозни сделки, логистика, таксиметров превоз на пътници, отдаване на траспортни средства под наем, ресторантьорство и хотелиерство, инвестиции в недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, външна и вътрешна търговия, предоставяне на консултантски, информационни и други услуги, строително- монтажна дейност, проектиране, предоставяне на услуги в сферата на информационните технологии както и всички други сделки, за които няма забрана със закон.

2018-08-03
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма