Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА ЗАРА КОРЕКТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202275634
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 18, 2012 13:35
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА ЗАРА КОРЕКТ
Транслитерация
ZALOJNA KUSHTA ZARA KOREKT EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Парчевич, 30 Виж на картата
Код на икономическа дейност
6492 - Други форми на предоставяне на кредит
Предмет на дейност
Извършване на дейност като заложна къща — предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху недвижими вещи, работа с благородни метали, скъпоценни камъни и изделия от тях, както и извъ... Извършване на дейност като заложна къща — предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху недвижими вещи, работа с благородни метали, скъпоценни камъни и изделия от тях, както и извършване на търговски сделки, необходими във връзка с осъществяването на дейността като заложна къща, които не са забранени със закон, а тези за които се изисква разрешителен режим - след снабдяването със съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТОЯНКА ГЕНОВА СТАЙКОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТОЯНКА ГЕНОВА СТАЙКОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА ЗАРА КОРЕКТ ЕООД на латиница "ZALOJNA KUSHTA ZARA KOREKT EOOD" с ЕИК/ПИК 202275634 е основана на 18 Октомври 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗАЛОЖНА КЪЩА СТАЙКОВИ", но на 2 Септември 2015 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА ЗАРА КОРЕКТ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2012-10-18
Регистрация на фирмата

2013-01-18
Промяна предмет на дейност
- Извършване на дейност като заложна къща - даване на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на търговски сделки, необходими във връзка с осъществяването на дейността като заложна къща, които не са забранени от закона, а за тези, за които се изисква разрешителен режим - след снабдяване със съответното разрешение.
+ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВИЖИМИ ВЕЩИ, РАБОТА С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ.

2015-03-30
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-09-02
Промяна наименование
Името се сменя от ЗАЛОЖНА КЪЩА СТАЙКОВИ на ЗАЛОЖНА КЪЩА ЗАРА КОРЕКТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Богомилово, ул.Пролет, 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Парчевич, 30
Промяна предмет на дейност
- ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВИЖИМИ ВЕЩИ, РАБОТА С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ.
+ Извършване на дейност като заложна къща — предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху недвижими вещи, работа с благородни метали, скъпоценни камъни и изделия от тях, както и извършване на търговски сделки, необходими във връзка с осъществяването на дейността като заложна къща, които не са забранени със закон, а тези за които се изисква разрешителен режим - след снабдяването със съответното разрешение.

2016-11-14
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма