Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АТЛАС РЕНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202293671
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 30, 2012 17:23
Наименование
АТЛАС РЕНТ
Транслитерация
ATLAS RENT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Пирински проход, 61А, ет. 3 Виж на картата
Има 26 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид, търговия с произведения на изкуството и културата /освен забранените от закона/, сделки с авторски права и/или инте... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид, търговия с произведения на изкуството и културата /освен забранените от закона/, сделки с авторски права и/или интелектуална собственост, проектиране, изработване и покупко-продажба на произведения на изящните и пластичните изкуства, галеристика, представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина в областта на културата и модата, меценатство, рекламна и импресарска дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, а за която се изисква лиценз или разрешение, след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Инна Николова Младжова (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Николай Лазаров Тевекелов 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Инна Николова Младжова 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Инна Николова Младжова (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АТЛАС РЕНТ ЕООД на латиница "ATLAS RENT" с ЕИК/ПИК 202293671 е основана на 30 Октомври 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2012-10-30
Регистрация на фирмата

2013-10-16
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Отдаване под наем на автомобили, преотдаване под наем на автомобили, покупко-продажба на автомобили, лизинг на автомобили, извършване на транспортни услуги в страната и в чужбина, превоз на пътници, всякакви видове автоуслуги и автосервизни услуги, рекламна дейност, консултантска и проучвателна дейност във връзка с гореупоменатите дейности, услуги в сферата на туризма, търговски дейности и всяка друга дейност, позволена от закона.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид, търговия с произведения на изкуството и културата /освен забранените от закона/, сделки с авторски права и/или интелектуална собственост, проектиране, изработване и покупко-продажба на произведения на изящните и пластичните изкуства, галеристика, представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина в областта на културата и модата, меценатство, рекламна и импресарска дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, а за която се изисква лиценз или разрешение, след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма