Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРИСТИ ВАЛЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202303215
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 6, 2012 14:11
Наименование
КРИСТИ ВАЛЕ
Транслитерация
KRISTI VALE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Мъдрец, ул.Комсомолска, 5 Виж на картата
Предмет на дейност
Питейни заведения, ресторантьорство, хотелиерство, строителство и строително ремонтни дейности и услуги, хидроизолации, шивашки услуги, фризьорство и козметични услуги, вътрешно и външно... Питейни заведения, ресторантьорство, хотелиерство, строителство и строително ремонтни дейности и услуги, хидроизолации, шивашки услуги, фризьорство и козметични услуги, вътрешно и външнотърговска дейност-внос и износ на стоки, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН ЙОРДАНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН ЙОРДАНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРИСТИ ВАЛЕ ЕООД на латиница "KRISTI VALE" с ЕИК/ПИК 202303215 е основана на 6 Ноември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Мъдрец, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-11-06
Регистрация на фирмата

2013-11-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, кв. ДРУЖБА, бл. 32, вх. В, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, с. Мъдрец, ул.Комсомолска, 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПИТЕЙНИ ЗАВЕДЕНИЯ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО, СТРОИТЕЛСТВО И СТРОИТЕЛНО - РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, ХИДРОИЗОЛАЦИИ, ШИВАШКИ УСЛУГИ, ФРИЗЬОРСТВО И КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ - ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА И СЪГЛАСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Питейни заведения, ресторантьорство, хотелиерство, строителство и строително ремонтни дейности и услуги, хидроизолации, шивашки услуги, фризьорство и козметични услуги, вътрешно и външнотърговска дейност-внос и износ на стоки, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма