Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КИЙБРАНД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202305287
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 7, 2012 13:51
Наименование
КИЙБРАНД
Транслитерация
KEYBRAND SMLTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. "Народен герой", 2, вх. Б, ет. 7 Виж на картата
Предмет на дейност
Цялостен брандинг, маркетинг и рекламна дейност, графичен дизайн, реклама в интернет, сделки с интелектуална собственост, онлайн търговия, посредническа и консултантска дейност, външна и... Цялостен брандинг, маркетинг и рекламна дейност, графичен дизайн, реклама в интернет, сделки с интелектуална собственост, онлайн търговия, посредническа и консултантска дейност, външна и вътрешна търговия, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛИ МАХМУД (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЛИ МАХМУД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КИЙБРАНД ЕООД на латиница "KEYBRAND SMLTD" с ЕИК/ПИК 202305287 е основана на 7 Ноември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-11-07
Регистрация на фирмата

2023-11-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. "Христо Ботев", 31, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. "Народен герой", 2, вх. Б, ет. 7
Промяна предмет на дейност
- вътрешно и външно-търговска дейност; продажба на хранителни продукти, безалкохолни и алкохолни напитки, фитнес услуги, откриване, оборудване, експлоатация и поддържане на центрове за спорт, внос, дистрибуция и търговия със спортно оборудване, облекла, обувки и аксесоари, търговия с възстановяващи, стимулиращи, протеинови и диетични храни, хранителни добавки и биопродукти, импорт и експорт; търговско представителство, посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, туроператорска, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина; проектиране, инженерингова дейност, изграждане, монтаж и ремонт на енергетично и съобщително оборудване; покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; търговия със стоки за потребление, строителни материали и суровини; търговия с хранителни стоки, вътрешен и международен туризъм, транспортни услуги, сделки с недвижими имоти, с интелектуална собственост, строителна и монтажна дейност на сгради, съоръжения и инсталации за тях, както и всяка друга дейност, която не е изрично забранена от законодателството на РБългария.
+ Цялостен брандинг, маркетинг и рекламна дейност, графичен дизайн, реклама в интернет, сделки с интелектуална собственост, онлайн търговия, посредническа и консултантска дейност, външна и вътрешна търговия, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма