Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХЮВЕФИНАНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202312926
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 13, 2012 10:12
Наименование
ХЮВЕФИНАНС
Транслитерация
Huwefinance ltd
Оборот
2,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бл. 13, вх. А, ет. 4 Виж на картата
Има 90 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
64.20 - Дейност на холдингови дружества
Предмет на дейност
Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъп... Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използуване на патенти на дружества, в които дружеството участва; финансиране на дружества, в които дружеството участва, както и всяка друга дейност, която е разрешена от закона. Привличане на чуждестранни инвестиции. Консултации при привличане на чуждестранни инвеститори. Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение (лиценз) от съответен държавен или общински орган, ще бъдат извършвани след набавянето на тези необходими разрешения (лицензи). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Калин Петков Едрев (свързан с 20 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"КристиТех" ЕООД (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 2,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХЮВЕФИНАНС ЕООД на латиница "Huwefinance ltd" с ЕИК/ПИК 202312926 е основана на 13 Ноември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗЕНГА", но на 28 Юни 2021 година то бива сменено на сегашното "ХЮВЕФИНАНС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 2,000 лв.

Хронология

2012-11-13
Регистрация на фирмата

2020-01-10
Промяна наименование
Името се сменя от ЗЕНГА на ЯНА ТУР - БЪЛГАРИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, "Д-р Петър Вичев", 42
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, "Симеон Велики", 44
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- търговия на едро и дребно, консултантски услуги, строителство и ремонт на недвижими имоти, дизайн, реклама, мултимедия, търговска дейност в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; менителници, записи на заповед и чекове; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; както и всички други сделки и услуги незабранени от закона
+ Организиране на събития, xoтeлиepcкa, туpoпepaтopcкa и туpaгeнтcкa дeйнocт, вътpeшeн и мeждунapoдeн тpaнcпopт и cпeдиция, тьpгoвcкo пpeдcтaвитeлcтвo и посредничество, атракционна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, издателска и печатарска дейност, покупка, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с търговска цел, отдаване на движимо имущество и недвижими имоти под наем, пpoизвoдcтвo и тьpгoвия на едро и дребно c пpoмишлeни и пoтpeбитeлcки cтoки, cуpoвини и мaтepиaли, внoc, изнoc, научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки (без биотехнологиите), включително във връзка с разработка на процесни и продуктови иновации и нови технологии в креативните и рекреативни индустрии, иновационни софтуерни решения и други дейности в областта на информационните технологии, кaктo и вcякaкви дpуги дeйнocти, разрешени от действащата нормативна уредба.

2021-06-28
Промяна наименование
Името се сменя от ЯНА ТУР - БЪЛГАРИЯ на ХЮВЕФИНАНС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, "Симеон Велики", 44
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бл. 13, вх. А, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Организиране на събития, xoтeлиepcкa, туpoпepaтopcкa и туpaгeнтcкa дeйнocт, вътpeшeн и мeждунapoдeн тpaнcпopт и cпeдиция, тьpгoвcкo пpeдcтaвитeлcтвo и посредничество, атракционна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, издателска и печатарска дейност, покупка, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с търговска цел, отдаване на движимо имущество и недвижими имоти под наем, пpoизвoдcтвo и тьpгoвия на едро и дребно c пpoмишлeни и пoтpeбитeлcки cтoки, cуpoвини и мaтepиaли, внoc, изнoc, научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки (без биотехнологиите), включително във връзка с разработка на процесни и продуктови иновации и нови технологии в креативните и рекреативни индустрии, иновационни софтуерни решения и други дейности в областта на информационните технологии, кaктo и вcякaкви дpуги дeйнocти, разрешени от действащата нормативна уредба.
+ Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използуване на патенти на дружества, в които дружеството участва; финансиране на дружества, в които дружеството участва, както и всяка друга дейност, която е разрешена от закона. Привличане на чуждестранни инвестиции. Консултации при привличане на чуждестранни инвеститори. Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение (лиценз) от съответен държавен или общински орган, ще бъдат извършвани след набавянето на тези необходими разрешения (лицензи).

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма