Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРОТИМ 01 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202315256
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 14, 2012 11:26
Наименование
ЕВРОТИМ 01
Транслитерация
EVROTIM 01
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, бл. 45, ет. 7 Виж на картата
Има 28 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Международен и вътрешен транспорт, производство, преработка и реализация на промишлена, селскотопанска и битова продукция; дърводобив и търговия с изделия от дърво и дървен материал, внос на п... Международен и вътрешен транспорт, производство, преработка и реализация на промишлена, селскотопанска и битова продукция; дърводобив и търговия с изделия от дърво и дървен материал, внос на промишлена и селскостопанска продукция, строителна и строително-ремонтна дейност. Строителство и строително – ремонтни дейности. Покупка на стоки или други вещи, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина. Продажба на стоки от собствено производство. Търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови или лицензионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, импресарски и други услуги, както и всяка друга дейност от НКИД. Всички дейности, които по предмет и обем изискват делата да се водят по търговски начин, след снабдяване с лицензи и разрешителни за тези, за които се изискват такива. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАДЕЖДА ДИМЧЕВА ДИНЕВА (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НАДЕЖДА ДИМЧЕВА ДИНЕВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
8,000 лева (8,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРОТИМ 01 ЕООД на латиница "EVROTIM 01" с ЕИК/ПИК 202315256 е основана на 14 Ноември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Търговище, а началният внесен капитал е в размер на 8,000 лева.

Хронология

2012-11-14
Регистрация на фирмата

2014-10-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул. ТРАКИЯ, 2, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, бл. 45, ет. 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия с детски дрехи и играчки, търговия със стоки или вещи с цел продажба, препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; внос- износ с разрешените от закона стоки; строителни дейности и услуги; комисионни, спедиционни, лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; ресторантьорски, хотелиерски, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; търговска и външнотърговска дейност, както и всякаква друга дейност не забранена със закон, след снабдяване с лиценз за тези от тях, за които се изисква такъв. Горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
+ Международен и вътрешен транспорт, производство, преработка и реализация на промишлена, селскотопанска и битова продукция; дърводобив и търговия с изделия от дърво и дървен материал, внос на промишлена и селскостопанска продукция, строителна и строително-ремонтна дейност. Строителство и строително – ремонтни дейности. Покупка на стоки или други вещи, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина. Продажба на стоки от собствено производство. Търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови или лицензионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, импресарски и други услуги, както и всяка друга дейност от НКИД. Всички дейности, които по предмет и обем изискват делата да се водят по търговски начин, след снабдяване с лицензи и разрешителни за тези, за които се изискват такива.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма