Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕН ВИКТОРИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202324615
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 20, 2012 15:44
Наименование
ЕН ВИКТОРИ
Транслитерация
EN VICTORY
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Божурище, УЛ. ВИТОША, 9А Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Продуцентска и импресарска дейност, организиране и излъчване на музикални и забавни програми и фестивали, обучаване на музиканти и изпълнители, режисиране, заснемане и излъчване на клипове и с... Продуцентска и импресарска дейност, организиране и излъчване на музикални и забавни програми и фестивали, обучаване на музиканти и изпълнители, режисиране, заснемане и излъчване на клипове и студийни записи, сделки с недвижими имоти, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни и програмни услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТИЯН ВЕСЕЛИНОВ КЪТОВСКИ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ХРИСТИЯН ВЕСЕЛИНОВ КЪТОВСКИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕН ВИКТОРИ ЕООД на латиница "EN VICTORY" с ЕИК/ПИК 202324615 е основана на 20 Ноември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РОЯЛС ЕСТЕЙТС", но на 21 Октомври 2013 година то бива сменено на сегашното "ЕН ВИКТОРИ". Седалището на компанията се намира в гр. Божурище, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-11-20
Регистрация на фирмата

2013-10-21
Промяна наименование
Името се сменя от РОЯЛС ЕСТЕЙТС на ЕН ВИКТОРИ
Промяна предмет на дейност
- Сделки с недвижими имоти, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Продуцентска и импресарска дейност, организиране и излъчване на музикални и забавни програми и фестивали, обучаване на музиканти и изпълнители, режисиране, заснемане и излъчване на клипове и студийни записи, сделки с недвижими имоти, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни и програмни услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма