Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АРЕС КОМ ТРЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202346501
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202346501 от 2013-02-12 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
December 5, 2012 10:21
Наименование
АРЕС КОМ ТРЕЙД
Транслитерация
"ARES COM TRADE" EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.”Любен Каравелов“, 62 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешна и външна търговия - продажба на едро и дребно; наемане, закупуване и експлоатация ... Покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешна и външна търговия - продажба на едро и дребно; наемане, закупуване и експлоатация на промишлени обекти от всякакъв вид; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; импресарски и други услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; сключване на договори с български и чуждестранни фирми за съвместна дейност, консултантска дейност и услуги както и всяка друга дейност, която не е забранена от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН НИКОЛАЕВ МИЛЕВ (свързан с 62 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН НИКОЛАЕВ МИЛЕВ (свързан с 62 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АРЕС КОМ ТРЕЙД ЕООД на латиница ""ARES COM TRADE" EOOD" с ЕИК/ПИК 202346501 е основана на 5 Декември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗАРА ЕЙЧ АР ЕМ", но на 24 Септември 2014 година то бива сменено на сегашното "АРЕС КОМ ТРЕЙД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-12-05
Регистрация на фирмата

2013-01-11

2013-01-25
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Счетоводни услуги, финансови услуги, бизнес анализи, вътрешен одит, маркетинг, мениджмънт, проучване и развитие, посредничество, представителство, внос и износ на стоки и услуги, продажба и управление на имоти, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
+ Управление на човешки ресурси, набиране на персонал, счетоводни услуги, финансови услуги, бизнес анализи, вътрешен одит, маркетинг, мениджмънт, проучване и развитие, посредничество, представителство, внос и износ на стоки и услуги, продажба и управление на имоти, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.

2013-02-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202346501 на основание друго от ЗДДС

2014-09-24
Промяна наименование
Името се сменя от ЗАРА ЕЙЧ АР ЕМ на АРЕС КОМ ТРЕЙД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Московска, 21Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.”Любен Каравелов“, 62
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Управление на човешки ресурси, набиране на персонал, счетоводни услуги, финансови услуги, бизнес анализи, вътрешен одит, маркетинг, мениджмънт, проучване и развитие, посредничество, представителство, внос и износ на стоки и услуги, продажба и управление на имоти, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
+ Покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешна и външна търговия - продажба на едро и дребно; наемане, закупуване и експлоатация на промишлени обекти от всякакъв вид; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; импресарски и други услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; сключване на договори с български и чуждестранни фирми за съвместна дейност, консултантска дейност и услуги както и всяка друга дейност, която не е забранена от законодателството на Република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма